15 cara pikeun tetep produktif nalika poek sareng tiis di luar

15 cara pikeun tetep produktif nalika poek sareng tiis di luar

Dina usum tiis sareng usum gugur, produktivitas urang paling sering turun: hese pikeun urang hudang sareng ngumpulkeun pikiran urang. Éta ogé hésé pisan tetep positip sareng ngamotivasi. Hasilna, kahayang pikeun digawé bisa leungit.

Kami naroskeun ka karyawan sareng pamiarsa Kozmik Panda pikeun ngabagi cara anu ngabantosan aranjeunna tetep produktif dina usum tiis.

Yulia Lokshina 23 taun. Panyipta. Biasana dianggo ti bumi.

Ngidinan diri istirahat

Pikeun tetep produktif, anjeun kedah, sakumaha anu dicarioskeun ayeuna, janten dina sumber daya. Jeung sésana téh naon ngajadikeun eta.

Contona, pikeun istirahat tina pagawean, abdi tiasa maén musik lucu sarta tari. Atawa ngalakukeun yoga, maca, sarta kadangkala, ngan ngagolér salila 15 menit jeung panon ditutup. gangguan leutik ieu replenishes muatan na recovers kakuatan. Kuring nyobian istirahat istirahat unggal jam.

Dina usum tiis, produktivitas alami turun, ieu kedah dipertimbangkeun. Sarta di dieu hal anu penting pikeun ngarti yén anjeun moal bisa earn sagala duit di dunya. Ku alatan éta, leuwih sae pikeun nempatkeun kaséhatan méntal sarta fisik Anjeun di tempat munggaran, ngadangukeun diri jeung ngalakukeun naon rék.

Evgeniya Terekhova 23 taun. Kapala divisi distribusi. Gawéna ti bumi sareng kantor.

Coba digawé di luar imah

Abdi rada aneh, tapi hack hirup kerja, pikeun ngamuat sorangan ku hal: terus ngarambat wae, papanggih jeung batur. Sumuhun, dina usum tiis kuring teu hayang ninggalkeun apartemen. Tapi tungtungna, dinten-dinten anu kuring nyéépkeun jauh ti bumi langkung gampang sareng langkung produktif.

Sigana yén apartemen téh haneut tur cozy, tapi ieu snag a: tungtungna, anjeun ngarasa horéam lengkep pikeun ngalakukeun hiji hal. Pikeun henteu mendakan diri dina kaayaan apatis, anjeun kedah tetep gerak sareng ngajaga laju biasa.

Daria Kostyuchkova yuswa 29 taun. Editor podcast. Gawé ti bumi.

Ventilasi kamar sacara teratur

Henteu aya rahasia yén hawa seger nyegerkeun sampurna. Dina usum tiis, nalika suhu accu nyarupaan cauldron hellish, ieu pohara kapaké. Pikeun sababaraha jam gawé di kamar stuffy, otak sacara harfiah ngagolak, sarta ieu teu ok.

Ku alatan éta, kuring ventilate kamar sababaraha kali sapoé. Kuring muka panto ka balkon jeung ninggalkeun pikeun menit 10. Kuring sorangan kabur ti draf: Kuring indit ka nyieun tea atawa ngalakukeun hiji latihan saeutik. Sapertos istirahat tina padamelan, ngarobih gambar di payuneun panon anjeun sareng hawa seger ngabantosan anjeun uih deui kana tugas sareng ngajalankeun ramo anjeun dina keyboard langkung gancang.

Vyacheslav Dryuchin 23 taun. pamekar ios. Gawéna di kantor.

Paké bohlam pinter

Anu paling hese pikeun kuring nyaéta nuturkeun rutinitas sapopoé, sabab anjeunna anu langsung mangaruhan produktivitas. Sakapeung kuring teu ngadéngé alarm jeung teu ngarasa kawas batur hudang kuring. Jeung nalika kuring gugah, kuring ngarasa overwhelmed tur saré. Kuring perhatikeun yén éta langkung hese pikeun kuring hudang dina waktos anu pas dina usum tiis. Kontras sareng usum panas, nalika sinar panonpoé nembus jandela sareng sacara alami ngahudangkeun kuring.

Ku alatan éta, kuring mutuskeun pikeun mesen bohlam lampu pikeun pangkeng nu simulate subuh. Ngaliwatan aplikasi, Anjeun kudu nyetel waktos naékna dipikahoyong, sarta ku momen ieu aranjeunna laun bakal flare up saolah-olah batur di apartemen kungsi ngan ngahurungkeun lampu atawa muka curtain nu. Ieu teu cukup pikeun riang, nanjak kawas iklan, tapi bangun téh rada gampang.

Tanya Zaitseva yuswa 21 taun. manajer SMM. Gawé ti bumi.

Ulah dianggo dina piyama

Teu aya baju kanggo bobo sareng damel kaluar tina ranjang! Kuring pendak sareng hack kahirupan ieu dina sumber anu béda, tapi tina pangalaman kuring sorangan kuring perhatikeun: nalika anjeun calik dina piyama anjeun, ranjang narik kana rangkulan anu haneut.

Jieun tempat gawé nyaman

Kuring perhatikeun yén langkung pikaresepeun pikeun kuring calik dina méja, langkung luhur produktivitas kuring. Ku alatan éta, kuring geus disadiakeun wewengkon misah pikeun digawé, korsi nyaman jeung méja tinggi. Ditambah hiji stand laptop. Aya colokan listrik caket dieu sareng henteu aya gangguan.

Éta ogé penting pikeun kuring yén éta téh geulis sabudeureun. Dina usum panas kuring ngahias kamar kalayan kembang seger, kembang garing sareng pepelakan potted, sareng dina usum tiis, kalayan lilin sareng garlands. Ogé, nalika poék, kuring hurungkeun lampu pikeun nyiptakeun cahaya lokal.

Ganjaran diri pikeun tugas-tugas anu parantos dilaksanakeun

Sok langkung hese bangun sareng damel nalika usum tiris, janten kuring sering muji diri. Kuring nyobian istirahat pisan supados henteu kaleuleuwihan. Sarta kadangkala, tinimbang kopi homemade, abdi buka kafé pikeun latte pisan ultra-mega-kalayan-triple-krim!

Lera Babitskaya 22 taun. Wartawan. Gawé ti bumi.

Mandi sabot rék surak

Kuring ngagunakeun hack hirup ieu nalika kuring ngarasa yén kuring sacara harfiah bobo dina perjalanan. Sanaos énjing-énjing parantos mandi, abdi tiasa nyeuseuh deui nalika tuang siang, supados cai rada nyegerkeun.

Dina waktos anu sasarengan, éta sasaena teu soften, nangtung dina aliran haneut, tapi, sabalikna, sangkan hawa rada handap ti biasa. Nya, hardlevel, éta pancuran kontras.

Ilaharna, perjalanan ieu ka kamar mandi butuh 5-7 menit, anu pas sareng istirahat pondok antara tugas. Sareng saprak kuring damel ti bumi, kuring rada teu nyaman ngalakukeun trik ieu upami janten teu kaampeuh. Nalika teu aya waktos, anjeun ngan saukur tiasa ngumbah raray anjeun ku cai tiis.

Inuman vitamin

Sajauh ieu, kuring ngan ukur biohacker pemula. Tapi di antara kabiasaan kuring aya rutin ngariksa awak unggal genep bulan, antukna kuring ogé pariksa vitamin.

Éta sadayana dimimitian nalika kuring sumping ka dokter sataun satengah katukang kalayan keluhan kacapean parah, drowsiness sareng karaton. Salaku jalma anu henteu kantos nganjang ka endocrinologist dina kahirupan kuring, kuring parantos nimukeun sakumpulan diagnosis anu dahsyat pikeun kuring sorangan. Tapi sagalana tétéla jadi leuwih prosaic: Kuring kungsi kakurangan parna vitamin D. Dina laju 30-100 ng / ml, jumlahna ngan 4 ng / ml. Anjeun, sacara umum, kumaha anjeun dugi ka kuring?, kuring émut, naros ka dokter.

Ti saprak éta, kuring nyobian ngawas kasaimbangan vitamin sareng mineral sareng ti Séptémber dugi ka April kuring nginum vitamin D tanpa gagal. Sareng sareng éta, sareng vitamin sanésna, anu kuring kakurangan dina waktos anu khusus.

Natalya Kopylova 33 taun. Wartawan. Gawé ti bumi.

Candak pakansi dina bulan Nopémber

Satengah kadua taun umumna rada hese jeung kusam. Jam beurang ngurangan, cuaca buruk. Abdi henteu hoyong nanaon. Malah istirahat. Tapi kuring ninggalkeun sorangan saminggu libur di awal Nopémber, ngan pikeun ngambekan kaluar lajeng rengse taun kalawan vigor renewed.

Salajengna, leuwih gampang: aya libur dina Januari, libur gender dina bulan Pebruari jeung Maret, lajeng spring! Janten hal-hal henteu sigana janten beban anu teu kaampeuh.

Datang jeung ritual usum tiis

Masalah utama pikeun tetep produktif dina waktos taun ieu nyaéta yén urang nyéépkeun waktos teuing pikeun sangsara sareng kangen. Upami anjeun nyobian nyerat deui pangalaman usum tiris, kahirupan bakal langkung gampang.

Contona, babaturan kuring keur snowboarding, jadi lamun salju, manehna pisan senang ngeunaan eta. Kuring henteu weruh ngeunaan olahraga usum tiis, tapi kuring make hack hirup kuring sorangan. Kuring datang nepi ka hiburan anu kuring lakukeun ukur dina bulan Nopémber-Pébruari: Kuring masak masakan tangtu, lalajo film tangtu.

Anggap kuring ngabebaskeun Désémber pikeun maca deui sababaraha séri buku anu keren. Tur ayeuna, usum geus euweuh jadi pikasieuneun, sabab janji hal pikaresepeun!

Pakéan nyaman

Éta kajadian yén dina usum tiis rék mindahkeun gunung. Tapi kumaha anjeun tiasa ngabayangkeun yén pikeun ieu anjeun kedah ngagem tights, calana panjang, cap anu ngéléhkeun arus listrik ... Jadi sagala kahayang ngaleungit!

Pikeun ngagampangkeun kahirupan, anjeun tiasa bingung sareng baju anu saé pisan. Manggihan jaket weightless nu teu tiis luar jeung teu panas di jero rohangan, topi nu teu kasampak kawas humanoid Alyoshenka, sapatu nu teu dieunakeun. Upami hal usum tiris ngaganggu kahirupan, aranjeunna kedah diganti ku anu sanés. Teu mirah, tapi patut eta.

Olga Polkovnikova 32 taun. Dina cuti hamil.

Ngabersihan imah anjeun leuwih sering

Ieu sanes jalan utama pikeun surak diri up na ngecas énergi Anjeun, tapi ngan salah sahiji, tapi mantuan kuring pisan. Paduli usum, kuring ngabersihan dua atawa tilu kali saminggu. Sakumaha aturan, ieu téh organisasi spasi. Penting pikeun kuring yén unggal hal ngagaduhan tempatna sareng tatanan ieu dihormat.

Ngabersihan ngabantosan kaayaan mental kuring. Ieu kawas semedi: Kuring megatkeun sambungan tina sagalana, bubar dina prosés. Sareng hasilna nyiptakeun rasa kanyamanan. Kuring teu boga rasa capé, ngan kapuasan. Kuring ngarasa yén kuring geus ngeusi kakuatan anyar jeung sumanget pikeun digawé.

Firaya Nigomatullina 54 taun. Nu boga warung kopi. Gawéna ti bumi sareng kantor.

Lumpat atawa jalan-jalan unggal poé

Kuring ngajalankeun sahenteuna 30 menit unggal isuk. Upami teu aya kakuatan sareng kahayang pikeun ieu, kuring ngan ukur leumpang dina laju anu nyaman. Dina sababaraha waktos, kuring sadar yén kuring ngan ukur peryogi éta, tanpa éta kuring moal tiasa ngamimitian dinten kuring.

Sareng ieu sering patarosan, kumaha ngajalankeun dina usum tiis? Jang ngalampahkeun ieu, kuring pakéan dina tilu lapisan: baju jero termal, jaket jero tur windbreaker, sweatpants.

Kuring boga sapatu ngajalankeun husus kalawan papayung sarta mémbran a (teu ngidinan Uap pikeun nembus, tapi dina waktos anu sareng ngamungkinkeun suku kuring pikeun ngambekan). Pikeun henteu gering, kuring nempatkeun buff dina irung kuring, tabung tisu.

Andrey Golub yuswa 45 taun. Kapala. Gawéna ti bumi sareng kantor.

Dengekeun musik alus

Musik mangaruhan pisan kana produktivitas kuring. Dina hal ieu, hiji ritual tangtu ngahurungkeun musik katuhu pikeun jenis nu tangtu kagiatan penting. Upami ketukan na cocog sareng wandana, éta bingo! Upami teu kitu, éta ngan ukur selingan.

Sajaba ti éta, saprak kuring boga karya pisan rupa-rupa jeung beurang kuring ngarobah tipe aktivitas kuring sababaraha kali, musik mantuan pikeun gancang nyaluyukeun kana gelombang dipikahoyong.

Ku alatan éta, dina daptar puter kuring aya Budha Bar, sarta musik instrumental pikeun rasa kuring (kuring nanya Alice nempatkeun hal dumasar kana profil kuring), sarta AC / DC, nalika anjeun kudu meunang bungah, sarta musik nonoman kuring, nalika anjeun kudu surak dina mangsa kasusah atawa leungitna kakuatan.