20 gadget anu bakal dipikacinta ku sadayana

20 gadget anu bakal dipikacinta ku sadayana

1. Apple Watch Series 7

  • Cocog jeung: Sakur nu boga iPhone.

Kalayan jam tangan pinter Apple Watch S7, anjeun tiasa ngontrol musik, mayar di kasir, ngirim pesen sareng nelepon tanpa nyandak smartphone anjeun. Kami nawiskeun tali anu tiasa ditukeurkeun, tampilan anu salamina sareng sajumlah fitur kabugaran tina tingkat denyut jantung sareng oksigén getih dugi ka cacah léngkah.

Apple Watch generasi katujuh gaduh layar anu langkung ageung kalayan bezels sempit, ngecas langkung gancang sareng panyalindungan IPX6 anu dipercaya. Nu lalajo teu sieun hujan beurat, anjeun gently bisa ngumbah leungeun Anjeun di antarana, tapi maranéhna moal nangtung ngojay di kolam renang nu. Pesen ayeuna tiasa diketik dina keyboard virtual anu lengkep. Otonomi jeung speed gadget geus ngaronjat dibandingkeun model saméméhna.

2. Xiaomi Mi Band 6

  • Cocog jeung dulur : dulur, tanpa iwal.

Tracker kabugaran Xiaomi, kado anu saé henteu ngan ukur pikeun anu resep olahraga, tapi ogé pikeun jalma modern. Salian kamampuan kabugaran sapertos pangukuran denyut jantung, tingkat oksigén getih sareng nyukcruk bobo, Mi Band 6 tiasa nyiarkeun béwara tina smartphone sareng ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun musik. Dina generasi kagenep gadget, penampilan parantos diropéa sareng kualitas tampilan parantos ningkat.

Alatna henteu gaya sareng fungsional sapertos Apple Watch 7, tapi ngadukung ios sareng Android, hargana langkung murah sareng tahan langkung lami tanpa ngecas, dugi ka dua minggu.

3. Apple AirPods 3

  • Cocog pikeun: pencinta musik sareng atlit.

headphone nirkabel alus: fungsi, nyaman jeung stylish. Aranjeunna ngadukung téknologi sora sakuliling pikeun diménsi tambahan kana musik sareng pilem. Tahan ka hujan jeung kesang salila workouts sengit. Aranjeunna damel sakitar genep jam dina hiji muatan sareng dugi ka 30 jam kalayan ngeusian deui tina kasus éta. AirPods 3 dirancang khusus pikeun téknologi Apple, tapi ogé cocog sareng gadget Android.

4. Yandex.Stasiun

  • Cocog pikeun: saha waé anu ngadangukeun radio, musik atanapi podcast di bumi.

Spiker miniatur kalayan sora anu jelas sareng asisten sora anu diwangun. Alatna ngabales paréntah verbal sareng berinteraksi sareng jasa Yandex. Hiji boga ukur nanya, sarta kolom bakal ngahurungkeun program radio dipikahoyong atawa musik, kitu ogé milih lagu anyar pikeun rasa pamaké. Alat henteu ngan ukur tiasa ngadangukeun, tapi ogé ngajawab patarosan kalayan sora manusa.

5. Baseus sabeulah

  • Cocog jeung sadaya pencinta gadget.

Kalayan batré éksternal anu kapasitasna 20.000 mAh, éta bakal gampang ngecas henteu ngan ukur smartphone, jam tangan atanapi headphone, tapi ogé tablet sareng bahkan laptop. Powerbank ngirimkeun kakuatan total dugi ka 100 watt. Cai mibanda dua palabuhan USB-A pikeun kaluaran sareng dua palabuhan USB-C pikeun kaluaran sareng input.

Upami anjeun nganggo dua kaluaran dina waktos anu sami, kakuatan maksimal dina hiji Tipe-C bakal dugi ka 65W, sareng kanggo Tipe-A, 30W. Blade sorangan ngeusi deui dina 90 menit nganggo adaptor kakuatan 65W. Pintonan digital dipasang dina kasus kalayan inpormasi ngeunaan status batré, waktos ngecas sareng kakuatan.

6. WD Paspor abdi

  • Cocog pikeun: Jalma anu damel sareng data penting.

Drive éksternal kalayan volume anu ageung, anu bakal cekap pikeun nyadangkeun data sareng nyimpen kontén digital. WD My Passport ditangtayungan ku sandi, gancang dirékam, sareng gampang pisan dianggo.

7. DJI Osmo Mobile 5

  • Cocog jeung: blogger na ngan fans shooting kalawan smartphone a.

DJI Osmo Mobile 5, gimbal smartphone anu gampang dibawa. Aksésori nyadiakeun rekaman video lemes, bisa ngahurungkeun sanggeus objék dina pigura jeung ngeusi batre telepon. Hatur nuhun kana desain anu tiasa dilipat, gadget éta pas dina saku atanapi kantong anjeun.

8. Biaya JBL 5

  • Cocog jeung: pencinta musik jeung kagiatan outdoor.

Speaker 40W portabel sareng perumahan tahan cai awét sareng kualitas sora anu saé. JBL Charge 5 bakal gampang mindahkeun henteu ngan ukur cipratan, tapi ogé immersion pinuh dina cai. Kolom ngadukung sambungan ka smartphone liwat Bluetooth 5.1. Dua alat anu idéntik tiasa digabungkeun kana pasangan stereo, sareng dina modeu mono bakal tiasa ngaitkeun dugi ka ratusan potongan, contona, pikeun pésta ageung.

Charge 5 tiasa ngecas gadget tina batré 7.500 mAh sareng ngamungkinkeun anjeun ngadangukeun musik dugi ka 20 jam. Dibandingkeun sareng modél saacanna, ieu janten langkung kuat ku 10 W, langkung saé ngirimkeun frékuénsi luhur sareng langkung dipercaya ditangtayungan tina lebu sareng keusik.

9. Kindle Paperwhite 2021

  • Cocog jeung: saha nu bener-bener loba maca.

Ipis jeung lampu maca kalawan E-tinta-tampilan stunning, téks dina nu ampir teu bisa dibédakeun tina dicitak dina kertas. Generasi Kindle Paperwhite ayeuna gaduh fitur lampu tukang anu langkung saé anu ngajantenkeun maca dina poék. Sareng mémori anu diwangun cukup pikeun nyandak ratusan buku dina saku anjeun. Salaku tambahan, gadget henteu sieun cai, anjeun moal tiasa ngabagi karya karesep anjeun bahkan di kamar mandi.

10. iPhone 13

  • Cocog jeung: Dulur iwal nu ardent Apple haters.

A smartphone ti garis iPhone anyar kalawan tampilan OLED diropéa sarta processor A15 Bionic kuat. Apple parantos ningkatkeun kagancangan sareng kaméra. Kaméra utama diwangun ku dua modul 12 megapiksel. Duanana dilengkepan stabilisasi shift sensor pikeun sacara efektif merangan blur gerak.

Gaya fotografik anyar sareng saringan anu tiasa disaluyukeun sayogi pikeun moto, ogé mode sinematik pikeun pidéo. Kaméra hareup ogé ngadukung sadaya fitur ieu. Alatna dirakit saé, katingali saé sareng gampang dianggo.

11.Samsung Galaxy S21 Ultra

  • Cocog pikeun: Pamaké anu resep alat Android tibatan produk Apple.

Galaxy S21 Ultra mangrupikeun kado wilujeng sumping pikeun kipas Android anu leres sapertos iPhone 13 kanggo kipas Apple. Ieu mangrupikeun modél anu gaduh tampilan AMOLED 6,8 inci anu saé anu ngadukung tingkat refresh dugi ka 120Hz. Tanggung jawab pikeun pagelaran nyaéta prosésor Exynos proprietary 2100. Dibandingkeun sareng generasi saméméhna, chip ieu 30% langkung gancang sareng langkung efisien énergi.

Kaméra kualitas luhur pantes perhatian khusus: sénsor utama 108 megapiksel, dua lénsa telephoto 10 megapiksel sareng zum optik tilu sareng sapuluh kali, ogé modul sudut lega 12 megapiksel. Salaku tambahan, aya sénsor jero pamandangan sareng pokus otomatis laser.

12. MacBook Air

  • Pangalusna pikeun: Saha waé anu milarian laptop kompak sareng macOS.

MacBook Air sareng tampilan Rétina, salah sahiji komputer laptop pangsaéna dina pasaran. Ipis jeung lightweight, boasts teu ngan hiji keusikan kuat ku prosesor Apple M1 kuat, tapi ogé otonomi nepi ka 18 jam. Éta ngagunakeun layar 13,3 inci kalayan résolusi 2,560 x 1,600 piksel. Mibanda gamut warna lega pikeun kualitas gambar impressive.

Modél ieu 8 GB memori digabungkeun gancang, nu nembongkeun kinerja alus; éta bakal cukup pikeun kalolobaan tugas sapopoé. SSD sayogi dina dua ukuran, 256GB atanapi 512GB.

13. ASUS Zenbook 13

  • Pangalusna pikeun: Saha waé anu milarian laptop Windows anu kompak.

ASUS ZenBook 13 mangrupikeun alternatif anu langkung mirah pikeun Macbook Air anu ngagabungkeun ukuran miniatur sareng kakuatan internal. Laptopna gaduh prosesor genep inti AMD Ryzen 5 5500U kalayan grafik terpadu sareng 8GB RAM. Pangeusian ieu cekap pikeun ngajalankeun aplikasi anu paling populér. Kapasitas batre cukup kanggo umur batre sakitar 16 jam.

Fitur utama laptop, tampilan OLED 13,3 inci sareng resolusi HD lengkep. Layar nembongkeun gambar caang euyeub, ieu dibantuan ku téhnologi rentang dinamis tinggi HDR.

14. Sony PlayStation 5

  • Cocog jeung: fans Sony jeung sakabeh fans kaulinan layar badag.

PlayStation 5 sampurna pikeun anu hoyong kéngingkeun konsol anu munggaran sareng anu hoyong ningkatkeun tina modél anu langkung lami pikeun maén kalayan nyaman dina résolusi 4K. Alatna sayogi dina dua vérsi: standar sareng Blu-ray drive sareng Digital Edition tanpa drive.

Konsol ngabogaan 825GB SSD pisan gancang nu mantuan pamekar nyieun lokasi badag kalayan undeuran ampir imperceptible sarta transisi. Kakuatan prosésor PlayStation 5 cukup pikeun detil anu luhur sareng épék visual sareng sora anu pikaresepeun, anu henteu acan aya dina konsol generasi sateuacana.

15. Microsoft Xbox Series X

  • Cocog jeung: fans proyék Microsoft sarta sakabeh fans maén dina layar badag.

Konsol unggulan Microsoft sareng kotak set-top pangkuatna di pasar. Kamampuhanna cukup pikeun kaulinan anu paling canggih. Xbox Series X opat kali langkung kuat tibatan anu miheulaanna.

Kotak set-top gaduh alat panyimpen 1 TB anu gancang. Sapertos kotak set-top Sony, gagasan Microsoft tiasa ngadamel épék anu saé sareng tingkat anu ageung tanpa undeuran 4K anu katingali.

16. Nintendo Pindah OLED

  • Cocog pikeun: fans Nintendo sareng saha waé anu resep maén dina perjalanan.

Konsol saku Ieu inferior dina kakuatan keur konsol imah. Tapi ngan dina éta aya anu paling laris kaulinan Nintendo sapertos The Legend of Zelda: Breath of the Wild sareng Super Mario Odyssey. Tambih Deui, Switch tiasa dipasang kana TV ageung di bumi, atanapi nganggo tampilan anu diwangun dina perjalanan.

Dina vérsi anu diropéa, panyipta nawiskeun layar OLED, anu sacara signifikan punjul ti modél saméméhna dina hal kualitas gambar. tampilan bakal delight anjeun kalawan kelir euyeub kalawan kontras impressive.

Vérsi ningkat narima leuwih gudang, 64 tibatan 32 GB pikeun kaulinan masang. Mémori bisa dilegakeun ku kartu microSD. Disadiakeun ku lega, suku adjustable pikeun nempatkeun konsol dina méja atawa permukaan séjén. Stasion docking ngagaduhan palabuhan USB, HDMI sareng LAN.

17. Apple iPad Air 2020

  • Cocog pikeun: saha waé anu sering angkat tapi henteu hoyong nyandak laptop sareng aranjeunna.

Tablet anu hampang, ipis sareng kuat kalayan tampilan anu seukeut, idéal pikeun ngonsumsi kontén. IPad Air nempatkeun kaulinan sareng pilem karesep anjeun caket. Gampang ngarobah tablet ieu janten alat pikeun diajar sareng damel, anjeun ngan ukur kedah mésér stylus Apple Pencil, keyboard kompak sareng masang aplikasi kantor ti AppStore. Kinerja cukup pikeun operasi lancar aplikasi, ngaluncurkeun kaulinan anu nungtut, ngagunakeun rupa-rupa éditor, komo deui, surfing wéb.

Generasi kaopat iPad Air gaduh tampilan 10,9 inci kalayan resolusi 2,360 x 1,640 piksel sareng prosésor A14 Bionic. Kaméra hareup 7MP tiasa dianggo pikeun telepon pidéo, sedengkeun kaméra pungkur 12MP ngamungkinkeun anjeun nyandak poto sareng pidéo anu saé dina résolusi 4K. Batréna tahan sakitar 10 jam ningali pidéo atanapi operasi browser ngalangkungan Wi-Fi dina modeu offline.

18. GoPro Hero10 Hideung

  • Cocog jeung: peminat outdoor sarta blogger.

Salah sahiji kaméra aksi anu pangsaéna sareng parantos lami janten standar industri. Kaajaiban rékayasa anu leres dina kasus anu tahan cai. Éta tiasa nyandak pidéo dina 5K dina 60 pigura per detik sareng dina 4K dina 120 pigura per detik, ogé nyandak poto 23-megapiksel nganggo stabilisasi gambar sareng sistem paningkatan gambar. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun hasil kaluaran endah.

19. Oculus Quest 2

  • Cocog pikeun: pamaén sareng saha waé anu resep téknologi anyar.

Oculus Quest 2 béda ti VR-kacamata séjén nu teu merlukeun sambungan kana gadget séjén. Ieu mangrupikeun sistem sadaya-dina-hiji. Ieu cukup pikeun nempatkeun dina helm, nyokot controller, sarta anjeun bisa ngarasakeun kanyataanana maya.

20. DJI Mavic Air 2S

  • Cocog jeung : barudak jeung geeks tina sagala umur.

Quadcopter anu tiasa dilipat kompak sareng sistem anti tabrakan, sampurna pikeun operator anu ngalaman sareng anu henteu pernah pilot drone. Mavic Air 2S tiasa moto dina résolusi 5K, gaduh kagancangan dugi ka 49 kilométer per jam sareng tiasa tetep di luhur dugi ka 30 menit tanpa ngecas.