25 hacks hirup anu langsung ningkatkeun penampilan anjeun

25 hacks hirup anu langsung ningkatkeun penampilan anjeun

Hacks hirup universal

1. Kontras pancuran, well-dipikawanoh tur masih éféktif ubar. Silih cai panas jeung cai tiis: cara kieu anjeun bakal meunangkeun deui vitalitas, sarta kulit anjeun, warna pink cageur. Anu paling penting, ulah kaleuleuwihi ku cai panas, éta moal gampang pikeun topéng kaduruk.

2. Lamun teu bisa mandi, cobian ngumbah leungeun Anjeun ganti dina cai panas jeung tiis. Pangaruh invigorating ogé dijamin.

3. katingal seger jeung panon reddened teu cocog. Mésér tetes khusus, aranjeunna bakal ngirangan beureum, ngajantenkeun panon anjeun bersinar, sareng anjeun katingali seger.

4. Paké kantong tea salaku ubar imah pikeun bunderan poék handapeun panon. Eusian eta cai panas, hayu tiis rada, lajeng dilarapkeun ka panon anjeun salila 10 menit.

5. Sendok ogé bisa dipaké pikeun merangan kantong handapeun panon. Ninggalkeun aranjeunna dina freezer salami 10 menit, teras pasangkeun kana daérah masalah.

6. Paké scrub a. Bakal miceun sél kulit paéh sareng masihan raray anjeun katingal séhat. Upami anjeun lalaki, anjeun tiasa nganggo salah sahiji tabung awéwé anjeun atanapi tuang cai anu ngagolak dina hiji séndok oatmeal, tinggalkeun 10 menit, teras urut raray anjeun sareng bubur ieu. The oat scrub cukup kasar teu ngaruksak maskulinitas Anjeun.

7. Larapkeun krim kana beungeut anjeun. Idéal, moisturizer, tapi sacara umum, sanggeus peuting sleepless, sagala krim dirancang pikeun satengah luhur awak bakal ngalakukeun. Éta moal parah.

8. Ngusap beungeut anjeun ku és batu. Tiis bakal ngajaga getih ngalir kana kulit anjeun sareng bakal katingali langkung seger.

9. Leupaskeun plak. Di bumi, tablet karbon diaktipkeun bakal ngabantosan ieu. Teundeun dina sikat jeung sikat huntu anjeun leres. Pikeun miceun partikel areng hideung, ngalengkepan prosedur ku brushing jeung odol biasa.

10. Dina ngudag kageulisan, ulah poho ngeunaan napas seger. Upami dinten sateuacan anjeun jauh teuing sareng alkohol, anjeun kedah ngaleungitkeun bau haseup. Snack dina tuangeun anu beunghar protéin, nyapek rasa alami, peterseli, atanapi biji kopi.

Hacks hirup pikeun lalaki

1. Nyukur. Ieu tunggul tilu poé, a aksésori stylish, sarta sinyal unshaven hiji poé ti peuting sleepless saméméh jeung untidiness nu boga na.

2. Saméméh dicukur, bilas ku cai panas, éta bakal soften kulit.

3. Mun anjeun anu kipas tina agul lempeng, éta boro patut nyekel eta kalawan oyag leungeun sanggeus peuting sleepless. Kaluar tina mesin biasa.

4. Atawa ulah nyukur, tapi gaya bulu anjeun kasampak kawas nabrak slight mangrupa bagian ti katingal stylish Anjeun. Bakal butuh leungeun, gél atawa modeling liat sarta tilu detik. Anjeun kedah lubricate palem anjeun nganggo produk sareng ngagosok rambut anjeun. Tapi gaya rambut rambut-ka-buuk anu idéal henteu kedah dilakukeun: ngalawan latar tukangna, sadaya tanda staleness bakal langkung atra.

5. Ciwit pipi sababaraha kali. Getih bakal rurusuhan ka kulit anjeun, sarta anjeun bakal meunang hiji glow cageur, saolah-olah anjeun nembé balik ti hiji walk aktif, teu ti pihak alkohol.

6. Biwir garing anu pecah-pecah tiasa diolesan ku madu atanapi lipstik higienis salami 15 menit. Sanajan kitu, lipstik bisa ditinggalkeun on sanggeus saparapat jam.

Hacks hirup pikeun awéwé

1. Upami teu aya waktos kanggo nyeuseuh sareng gaya rambut anjeun, anginkeun sorban dina sirah anjeun tina syal atanapi syal. aksésori fashion Ieu bisa knotted dina detik. Éta henteu ngan ukur nyumputkeun gaya rambut bulukan, tapi ogé bakal janten detil anu teu émut kana tampilan anjeun.

2. Hack hirup, dina pamakéan nu teu ditarima ngaku: anjeun ngan bisa ngumbah poni Anjeun.

3. Pamilik rambut pondok sareng henteu kandel pisan tiasa nganggo sampo garing. Semprotkeun kana akar, antosan sakedik bari partikel produk nyerep sebum, teras sisir bubuk anu hasilna. Upami anjeun gaduh buuk anu panjang atanapi kandel pisan, kamungkinan nyeuseuh sareng ngagaringkeun langkung gancang tibatan ngahapus sampo garing.

4. A highlighter bakal mantuan mulangkeun hiji smoothness herang ka beungeut dented. Partikel sparkling bakal ngagambarkeun warna, nyiptakeun ilusi kulit smoother. Larapkeun kana bagian anu menonjol dina ramo anjeun atanapi tambahkeun kana yayasan anjeun pikeun caang pinuh.

5. Peeling manicure bisa disimpen kalayan glitter varnish. Cukup cet kuku anjeun nganggo éta dina luhureun varnish anu tos aya. Hatur nuhun kana kilauan cacad, manikur ekspres sapertos kitu moal katingali.

6. Cet biwir anjeun ku lipstik caang. Bakal ngaganggu perhatian ti panon capé. Tambih Deui, biwir biasana kasampak santun sanajan sanggeus pihak wildest, jadi ulah ragu pikeun ngantebkeun aranjeunna.

7. Ulah poho ngeunaan Blush. Nengetan warna alam, tugas anjeun ngan saukur mulangkeun freshness kana beungeut anjeun. Tapi leuwih hade poho ngeunaan contouring: penampilan kulit, paling dipikaresep, daun loba nu dipikahoyong, teu perlu pikeun nambahkeun bintik anyar.

8. Ngalakukeun tanpa panah di hareup panon anjeun. Leungeun oyag tina kacapean jeung kurang saré hésé ngagambar garis lempeng. Tapi anjeun tiasa ngagambar kongkolak panon jero kalayan pensil bodas, ieu bakal nambihan kasegaran kana tampilan.

9. Ganti mascara hideung jeung bulao, éta visually brightens bule panon na neutralizes redness.