26 gagasan pikeun nyieun wanda Taun Anyar

26 gagasan pikeun nyieun wanda Taun Anyar

1. Kirim kartu pos ka babaturan ti kota séjén

Pilih kartu pos kalayan téma Taun Anyar, asupkeun masing-masing sareng kirimkeun ka sakumna dunya. Sadar yén pesen anu ditulis dina kertas buru-buru ka réréncangan anjeun kedah punten sareng nambihan 100 poin kana harepan liburan.

2. Diajar atawa ngarang tembang Taun Anyar

Diajar kecap Jingle Bells, Christmas Is All Around, atanapi lagu-lagu Natal sareng Taun Anyar sanés sareng nyanyikeunana unggal dinten di bumi sareng di jalan bakal ngangkat sumanget anjeun. Sareng gaduh lagu énggal, anjeun tiasa kaget babaturan anjeun.

3. Panggang cookies

Henteu janten masalah upami anjeun parantos ngalaksanakeun atanapi henteu. Kumpulkeun perusahaan ageung, cokot resep anu anjeun resep, teras angkat!

4. Maén Rahasia Santu

Kolega, sakelas, atawa sakelompok babaturan sampurna. kulawarga badag? muhun. Putuskeun anggaran sareng hurungkeun imajinasi anjeun: pikeun Taun Anyar, sadayana hoyong anu asli. Anjeun tiasa maén dina ramatloka Santa Rusiah.

Sareng upami anjeun henteu hoyong nganggo Internét, ulin offline. The life hacker geus dikumpulkeun aturan dina artikel misah.

5. Mésér baju haneut Taun Anyar urang

Prosés dibeuli nyalira bakal ngeusian sirah anjeun ku pikiran haneut ngeunaan libur upcoming. Sareng teu kedah ngobrol ngeunaan ngagemna!

6. Maca

Laris sapertos The Night Before Christmas, The Polar Express, How The Grinch Stole Christmas bakal ngabantosan anjeun ngalaman atmosfir Taun Anyar. Tong hilap simbut sareng coklat panas!

7. Mimitian mundur

Boga kalénder dimana anjeun tiasa nyebrang dinten. Hal utama nyaéta yén harepan liburan henteu janten langkung pikaresepeun tibatan liburan éta sorangan.

8. Setel wallpaper Taun Anyar

Urang sering ningali layar smartphone atanapi komputer tibatan dina eunteung. Dina hal urang, éta patut nyieun hiji kaunggulan: wallpaper Taun Anyar urang bakal nambahan atmosfir sulap kana hirup anjeun.

9. Beuli jeung ngahias tangkal Natal

Saran meureun trivial, tapi jalan 100%. Bau jarum pinus, ngabongkar kotak kalayan cocooan, ngagaleuh garlands sareng hiasan, Taun Anyar kedah sumping dina dinten-dinten anu bakal datang! Ku jalan kitu, milih tangkal mangrupikeun seni sadayana.

10. Leumpang sapanjang jalan utama

Administrasi ngahias kota henteu ngan ukur ku urang tiasa ngaguman lampu tina jandéla mobil sareng beus. Janten butuh sababaraha waktos sareng leumpang ngurilingan pusat: éta endah pisan di dinya!

11. Mésér kado pikeun anu dipikacinta

Éta prosés anu pikaresepeun. Tambih Deui, upami anjeun buru-buru, anjeun tiasa nampi diskon anu saé. Ieu ogé raises wanda.

12. Jeung ka diri sorangan

Naha henteu? Naha sagalana ngan béda? Anjeun tiasa masihan hiji hal ka jalma pangpentingna sarta tercinta dina kahirupan ieu. Hiji kado leutik tapi pikaresepeun bakal brighten up ekspektasi Anjeun tina liburan.

13. Meunang ranjang Taun Anyar urang

Saré sareng hudang di antara salju salju, tangkal Natal sareng cocooan Taun Anyar mangrupikeun karesep. Anjeun tiasa pariksa.

14. Jieun snowman a

Inget budak leutik anjeun sarta nyandak salah sahiji kaulinan aktif sabtu minggu datang. Nalika balik ka bumi, méja perayaan bakal janten impian anjeun, sahenteuna dugi ka jajanan salajengna.

15. balanja

Pusat balanja dina Hawa Taun Anyar, ngan permata! Sagalana caang: témbok, siling, jandéla toko. Taun Anyar nganggo baju anyar! Kumaha anjeun resep motto ieu?

16. Jieun hiasan Natal

Spruce parantos dipésér, tapi éta ngan ukur dihias ku bal ti IKEA? Henteu pilihan urang.

17. Jeung costume Taun Anyar pikeun anak

Tur ayeuna tugas leuwih hese: pikeun mastikeun yén anak datang ka libur dina outfit paling metot.

18. Tulis surat ka Santa Claus

Jadi naon, naon lila leuwih dua puluh! Santa Claus boga surat sorangan. Sareng alamatna: 162390, Rusia, wilayah Vologda, Veliky Ustyug, Surat Bapa Frost.

Henteu aya aturan khusus. Tulis surat, lem perangko, teras teundeun dina kotak surat. Lajeng ngantosan hiji mujijat. Kumaha lamun Santa Claus maca surat jeung minuhan kahayang na?

19. Mésér Topi Santa

Émang kunaon? Loba ngalakukeun ieu. Abdi teu tiasa ningali akina sakti, janten hiji diri.

20. Atur sési poto

Gawéna kalawan bang. Atmosfir di mana wae studio poto bakal nyieun malah jalma anu hate eta hoyong Taun Anyar. Sajaba ti éta, ieu poto memorable, éta salawasna senang pikeun nampa aranjeunna.

21. Dengekeun musik

Anjeun meureun ngira yén urang bakal poho ngeunaan eta, tapi henteu! Musik dianggo keajaiban, jadi playlist Taun Anyar urang téh kudu nyieun jeung ngajaga wanda Taun Anyar urang.

22. Ngurilingan diri jeung aromas Taun Anyar urang

Atawa ngan usum. Tangerines, kayu manis, anise, cengkéh, jarum pinus, bau ieu pasti bakal ngingetkeun carita budak leutik Taun Anyar, sarta wanda haneut dijamin.

23. Ngahias imah anjeun

Tanpa ieu, teuing, nowhere. Urang nyéépkeun satengah tina kahirupan urang di tempat kerja (ku jalan kitu, kami ogé nyarankeun ngahias gaw), sareng satengah di bumi. Hayu liburan ngantosan urang di bumi, teras wanda bakal sami.

24. Nonton pilem Taun Anyar

Ieu mangrupikeun bagian anu penting pikeun nyiapkeun liburan. A parusahaan cozy babaturan, blankets, sagalana nu peryogi pikeun malem usum haneut pikeun ngamimitian cacah poé nepi ka Taun Anyar jeung Natal.

25. Jaga diri

Manicure Taun Anyar atanapi potongan rambut énggal bakal ngahibur awéwé mana waé. Jeung lalaki bisa indit ka barbershop a.

26. Rencanana Taun Anyar

Naon anu anjeun investasikeun nyaéta anu anjeun ngarepkeun. Upami anjeun henteu acan ngalakukeun éta, hayu urang ngarencanakeun ménu, program, hadiah sareng sadayana Hawa Taun Anyar ayeuna.