27 kado anu saé pikeun réréncangan pikeun Taun Anyar

27 kado anu saé pikeun réréncangan pikeun Taun Anyar

Naon anu kudu dibikeun pikeun Taun Anyar ka babaturan anu teu bagian jeung smartphone a

1. Panutup

Panutup sareng citak Taun Anyar, prasasti lucu atanapi pola abstrak anu teu biasa, pilihan naon waé bakal janten hadiah anu pikaresepeun pikeun Taun Anyar. Upami model biasa sigana pikaboseneun, tingali langkung caket kana kompartemen kartu bank, batré atanapi ranté anu ngamungkinkeun anjeun nyandak smartphone anjeun sapertos dompet.

Naon meuli

  • Kasus batré pikeun iPhone 11 Pro Max, 10,990 rubles →
  • Kasus Natal pikeun iPhone ti AliExpress, ti 63 rubles →

2. Popsocket

Popsocket bakal ngabantosan anjeun nganggo smartphone anjeun kalayan gampang sareng moal ngantep éta kaluar tina panangan anjeun. Jeung aksésori ogé bakal ngawula ka salaku jenis stand. Pondokna, hal anu incredibly praktis.

Naon meuli

  • Popsockets buleud kalayan marmer tiruan ti AliExpress, 97 rubles →
  • Popsocket dina bentuk alpukat tina ilikegift, 145 rubles →

3. Panyekel

Salaku kado hiji, Anjeun bisa mertimbangkeun model pikeun pamakéan imah jeung asesoris dina mobil. Urut paling sering dilengkepan kantétan ka ujung méja, anu terakhir, sareng cangkir nyeuseup pikeun dipasang dina kipas kaca atanapi klip anu diselapkeun kana grille deflector.

Naon meuli

  • Panyekel magnét dina mobil ti Baseus, 498 rubles →
  • Panyekel kalawan kantétan kana luhureun méja ti AliExpress, 652 rubles →

Naon masihan keur Taun Anyar ka sobat anu appreciates kanyamanan imah

1. Garland

Aksésori ieu tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun ngahias bumi pikeun Taun Anyar: bahkan dina dinten anu paling biasa, garland bakal ngeusian kamar kalayan lampu anu lembut sareng nambihan kaseueuran.

Naon meuli

  • Garland sareng senter ti Neon-Night, 255 rubles →
  • Garland sareng balon ti Neon-Night, 605 rubles →

2. Lampu aroma jeung minyak

Lampu aroma bakal nutupan kamar kalayan ambu anu pikaresepeun sareng ngabantosan anjeun bersantai saatos dinten anu susah. A tambahan hébat kana kado bakal susunan minyak kalayan scents béda ku kituna sobat anjeun bisa langsung ngahargaan hadiah.

Naon meuli

  • Lampu aroma dina stand logam jeung AliExpress, 1 153 rubles →
  • Konsentrasi pikeun lampu aroma Sendal sareng bergamot ti Millefiori Milano, 1 190 rubles →
  • Campuran minyak anu nyegerkeun tina Mild By Nature, 720 rubles →

3. inohong aslina

Patung-patung lucu bakal bangga tempatna dina rak atanapi desktop sareng bakal ngabédakeun interior anu saé. Sareng upami anjeun hoyong ngadamel kado langkung fungsional, pilih inohong-ngadeg pikeun smartphone, alat tulis atanapi perhiasan anjeun.

Naon meuli

  • Figurine dina bentuk astronot kalayan stand pikeun smartphone ti AliExpress, ti 920 rubles →
  • Hiji set tilu figurines-nangtung pikeun anggur, gelas jeung corkscrew ti AliExpress, 5 471 rubles →

4. kostum imah

Lamun milih kado hiji, nengetan warna: eta leuwih hade milih hal caang pikeun nambahkeun warna ka weekdays usum kusam. Sarta ulah poho pikeun pariksa bagan ukuran pikeun mastikeun jas fits sampurna.

Naon meuli

  • jas imah konéng ti Agape, 2.390 rubles →
  • Imah jas dijieunna tina lawon ribbed ti Asos Desain, 2 890 rubles →
  • Imah jas dina kandang jeung AliExpress, ti 1 209 rubles →

5. Multibaker

Hatur nuhun kana panél anu tiasa ditukeurkeun, hiji alat ngagentos beusi wafel, hawu, maker sandwich sareng seueur alat anu sanés. The multi-baker merenah pikeun nyimpen, gampang keur nyeuseuh jeung pikaresepeun ngagunakeun, anjeun tiasa masak masakan metot anyar kalawan eta malah unggal poe.

Naon meuli

  • Multi-tukang roti jeung tilu panels replaceable dina set ti Redmond, 4 490 rubles →
  • Multi-tukang roti sareng opat panél anu tiasa dicabut dina set tina Redmond, 6 390 rubles →

Naon masihan keur Taun Anyar ka sobat anu gawéna pisan

1. Pijat cape

Panutup urut pikeun korsi bakal ngabantosan anjeun manteng sakedik sareng ngaleungitkeun kacapean tanpa ngaganggu padamelan anjeun. Éta tiasa dianggo dina kantor sareng korsi mobil. Sababaraha model capes ogé dilengkepan pemanasan, nu bakal utamana mangpaat dina usum tiis.

Naon meuli

  • Dipanaskeun cape urut ti Medica AS, 4 900 rubles →
  • Pijat cape dina mobil jeung AliExpress, 1.075 rubles →

2. Hammock pikeun suku

Hammock bakal ngabantosan ngaleungitkeun kacapean sareng bengkak suku, kado anu saé pikeun anu nyéépkeun waktos linggih dina méja.

Naon meuli

  • Hammock pikeun suku jeung AliExpress, 758 rubles →

3. Alas mouse

Karpet kalayan citak anu teu biasa, ide anu saé pikeun kado Taun Anyar pikeun réréncangan. Tapi modél anu langkung maju kalayan pemanasan atanapi modul ngecas nirkabel anu diwangun tiasa janten langkung mangpaat.

Naon meuli

  • Pad mouse kalawan ngecas nirkabel ti AliExpress, 2 332 rubles →
  • Pad mouse dipanaskeun ti AliExpress, 1 259 rubles →

4. Laptop nangtung

Stand standar bakal ningkatkeun cooling notebook anjeun sareng ningkatkeun pangalaman ngetik. Upami éta henteu cekap, anggap palabuhan USB, kotak ganti leutik, sareng seueur deui salaku kado Taun Anyar pikeun réréncangan anjeun.

Naon meuli

  • Lipat laptop nangtung ti UBR, 1.089 rubles →
  • Laptop stand sareng palabuhan USB ti Baseus, 4 290 rubles →

Naon anu kudu dibikeun pikeun Taun Anyar ka babaturan anu mikanyaah gadget modern

1. hard drive éksternal

Nyimpen seueur poto liburan, nyimpen pilem sareng kaulinan karesep anjeun, ngadamel salinan data cadangan, hard drive éksternal anu pikaresepeun sampurna pikeun sadaya tujuan ieu. Jeung speed maca tinggi bakal mastikeun kinerja maksimum.

Naon meuli

  • Eksternal SSD-drive 1 TB ti Seagate, 13 399 rubles →
  • hard drive éksternal kalawan USB 3.0 5 TB ti Seagate, 9 689 rubles →

2. Powerbank

Modél dina desain anu saderhana atanapi nganggo cetak lucu, bank kakuatan saderhana atanapi gadget kalayan kabel anu diwangun, sigana sesah milih hiji. Tapi kado mangpaat sapertos pasti bakal mangga kabogoh anjeun sarta pasti bakal datang dina gunana di mangsa nu bakal datang.

Naon meuli

  • Batré éksternal Redmi Power Bank 20,000 mAh sareng dua palabuhan sareng ngecas gancang ti Xiaomi sareng AliExpress, 1,686 rubel →
  • Batré éksternal Ambilight QC 20.000 mAh kalayan tilu palabuhan sareng ngecas gancang ti Baseus, 2.990 rubel →

3. kaméra instan

Kalayan bantosan kaméra sapertos kitu, anjeun tiasa gancang nyandak momen anu cerah tina pésta atanapi Panonpoé Tilelep anu luar biasa sareng langsung kéngingkeun poto anu siap-siap anu anjeun tiasa ngahias kamar atanapi buku tawa.

Naon meuli

  • kaméra instan Fujifilm Instax Mini7c ti AliExpress, ti 5 421 rubles →
  • kaméra instan Canon Zoemini C Bumble Bee, 6 999 rubles →

Naon anu kudu dibikeun pikeun Taun Anyar ka babaturan anu boga pets

1. Lounger atawa imah

Nu boga ucing pasti bakal ngahargaan imah pikeun manéhna, sabab pets mengembang resep nyumputkeun di tempat terpencil. Hadé pisan lamun imah ogé dilengkepan pos scratching. Kado sapertos kitu tiasa dipasihkeun ka anu gaduh breeds leutik anjing. Nya, upami babaturan gaduh piaraan ageung, teras nampilkeun ranjang anu nyaman.

Naon meuli

  • Imah jeung dipan jeung scratching pos ti Teu Nyalira di Imah, 3 650 rubles →
  • Ranjang badag ti Tappi, 1 273 rubles →

2. kostum Taun Anyar urang

Babaturan anu humoris pasti moal nolak ngahias piaraan anu dipikacinta dina kostum Santa, kijang Natal atanapi salju. Hal utama nyaéta ningali sato anu langkung caket sareng estimasi ukuranana supados henteu salah kado.

Naon meuli

  • Kostum tangkal Natal ti AliExpress, 436 rubles →
  • Kostum Santa ti AliExpress, 442 rubles →

3. Pamekar

Boh awéwé ucing sareng awéwé anjing, henteu paduli breed sato, teu tiasa ngalakukeun tanpa sisir khusus. Furminator ngabantosan gampang nyisiran rambut kaleuwihan sareng ngabereskeun jaket bulu piaraan. Jeung anjeun teu kudu indit ka groomer nu.

Naon meuli

  • Furminator pikeun ucing jeung anjing breeds leutik ti FURminator, 300 rubles →
  • Furminator pikeun sato jeung bulu panjang ti FURminator, 2 100 rubles →

4. drinker otomatis

Alat anu kapaké bakal nyayogikeun sato cai tawar sapopoe, sedengkeun anu gaduhna henteu aya di bumi. drinkers otomatis datangna dina kapasitas béda, milih hiji luyu gumantung kana ukuran sato.

Naon meuli

  • Mancur-mancur nginum otomatis tina Aliexpress, ti 1.327 rubles →
  • drinker otomatis kalawan AliExpress, 2 307 rubles →

Naon masihan keur Taun Anyar ka babaturan anu senang mun teu ngagem asesoris

1. anting

Salaku kado Taun Anyar, hiasan téma usum tiris, contona, anting-anting dina bentuk snowflakes rapih, tangkal Natal atanapi snowmen, cocog. Sareng upami anjeun hoyong réréncangan anjeun tiasa ngagem perhiasan sapanjang taun, anjeun kedah ngadeukeutkeun asesoris tanpa kabeungkeut kana topik naon waé.

Naon meuli

  • Anting dina bentuk snowflakes ti Sokolov, 1.000 rubles →
  • Anting sareng agate sareng malachites ti Sokolov, 4.000 rubles →

2. pinggel

Sateuacan ngagaleuh kado, perhatikeun perhiasan naon anu dianggo ku babaturan anjeun. Bakal ngerakeun nampilkeun pinggel kulit ka anu resep produk anu didamel tina logam mulia, atanapi nampilkeun perhiasan anu hipu kalayan batu ka awéwé anu resep asesoris masif tanpa unsur hiasan tambahan.

Naon meuli

  • Hiji set opat pinggel ti AliExpress, 207 rubles →
  • Gelang kulit ti Saint Laurent, 16 256 rubles →

3. Selendang

Candak katingal ngadeukeutan di scarves haneut dijieunna tina cashmere, angora atawa ditambah wol: aksésori misalna hiji pasti bakal tetep haneut sanajan dina cuaca coldest. Sareng upami sobat anjeun masih tiis, pasihan anjeunna sal kalayan pemanasan tambahan, didamel ku bank listrik.

Naon meuli

  • Woolen maling ti Venera, 4 819 rubles →
  • Selendang dipanaskeun sareng AliExpress, 488 rubles →

4. Sarung tangan haneut atanapi sarung tangan

Anjeun tiasa nyumbang sarung tangan pikeun damel sareng layar rampa supados anjeunna henteu sono sauran atanapi ngabekukeun pananganna di jalan. Sareng réréncangan anu resep asesoris lucu pasti bakal resep mittens kalayan wajah sato atanapi pola anu hipu.

Naon meuli

  • Sarung tangan kulit pikeun gawé bareng layar rampa ti Asos Desain, 2 190 rubles →
  • Mittens knitted pink kalayan bulu faux ti SVNX, 850 rubles →

Naon anu bakal dipasihkeun pikeun Taun Anyar ka babaturan anu resep ngurus dirina

1. Pori cleaner

Alat leutik ieu bakal ngabantosan anjeun ngajaga kulit anjeun sareng tetep beresih sareng séhat di bumi. Hiji pilihan alus teuing pikeun maranéhanana anu resep ngurus sorangan, tapi dina waktos anu sareng teu boga cukup waktu pikeun didatangan beautician a.

Naon meuli

  • Pori cleaner ti AliExpress, 1 609 rubles →
  • Pore ​​cleaner ti Ronomo, 1 490 rubles →

2. Tukang urut

Aya loba model dina pasaran dirancang pikeun urut bagian béda awak: sirah, beungeut, leungeun, imbit, suku, balik. Salaku kado hiji, Anjeun bisa milih hiji alat pikeun wewengkon husus, atawa teu dugi ka ieu jeung meuli massager universal.

Naon meuli

  • Massager kalawan éfék cooling pikeun raray ti Kitsch, 1.390 rubles →
  • Massager universal ti AliExpress, tina 2.226 rubles →

3. alat styling bulu

Ieu tiasa janten beusi curling kualitas pikeun nyiptakeun curls sareng gelombang, atanapi beusi pikeun ngalempengkeun untaian. Sareng upami anjeun henteu hoyong milih, masihan multistyler. Alat ieu ngagabungkeun fungsi sababaraha alat pikeun sababaraha jinis gaya.

Naon meuli

  • Multistyler kalawan tujuh nozzles ti Rowenta, 2 999 rubles →
  • Hiji alat pikeun nyieun pangaruh corrugation jeung gelombang ti Rowenta, 4 499 rubles →

4. Krim leungeun

Kalayan asam hyaluronic, uréa, gliserin, atanapi minyak bergizi, langkung saé upami krim pikeun dianggo dina usum tiis ngandung salah sahiji bahan ieu. Aranjeunna nourish kulit leungeun jeung mantuan pikeun nahan Uap.

Naon meuli

  • Krim leungeun jeung asam hyaluronic ti CeraVe, 442 rubles →
  • Krim leungeun kalawan minyak macadamia jeung shea ti Aravia Profesional, 614 rubles →