6 léngkah pikeun mantuan Anjeun ngamimitian nyieun duit dina hobi Anjeun

6 léngkah pikeun mantuan Anjeun ngamimitian nyieun duit dina hobi Anjeun

1. Ngartos naon anu anjeun saé

Anjeun tiasa nyieun duit dina ampir sagala hobi. Upami anjeun resep karajinan, cobian ngaput atanapi nyulam baju. Sareng upami anjeun resep média sosial, angkat SMM. Anjeun tiasa nyandak gambar, ngagambar ilustrasi anu didamel khusus, ngalereskeun alat, atanapi ngadamel kueh. Coba ngartos naon fascinates anjeun sarta naon anu dipikaresep ku konsumén poténsial; di simpang ieu, hiji gagasan bisa timbul nu bakal mawa duit.

Praktek unggal dinten pikeun kéngingkeun pangalaman anu anjeun pikahoyong sareng tingali upami anjeun siap janten hobi anjeun janten padamelan hirup anjeun. Teu kawas hobi, workflow a hese ngawangun on inspirasi nu datang ti jaman ka jaman. Latihan sapopoé bakal ngabantosan anjeun ngalatih peran énggal anjeun.

2. Manggihan nilai produk

Tugas anjeun nyaéta ngartos naha proposal anjeun bakal langkung saé sareng langkung narik tibatan anu sanés anu sami. Jang ngalampahkeun ieu, diajar pesaing anjeun. Contona, hayu urang nyebutkeun rék Panggang kueh custom-dijieun. Anjeun tiasa ngantebkeun yén anjeun ngan ukur nganggo bahan alami, nawiskeun sababaraha keusikan pikeun dipilih, atanapi ngadamel desain individu. Anjeun tiasa Panggang muih vegan atanapi muih bento leutik kalawan captions lucu. Panawaran anjeun kedah disada dina cara anu para nasabah langsung hoyong nempatkeun pesenan.

Pikirkeun kumaha sejenna ajak konsumén mésér. Salaku conto, anjeun tiasa ngarangkep produk kalayan saé. Pangalaman mésér dina kantong plastik sareng kertas karajinan bakal béda pisan, tanpa nyéépkeun artos teuing pikeun hiasan. konsumén biasa bisa ditawarkeun diskon atawa bonus pikaresepeun.

3. Jieun rencana bisnis

Éta bakal ngabantosan anjeun nangtukeun tujuan anjeun, cara pikeun ngahontal éta sareng ngartos sabaraha anjeun tiasa earn. Rencana bisnis kedah ngandung:

  • Pedaran ide.Sakeudeung ngabejaan urang naon produk atawa jasa anjeun bakal nawiskeun, naon fitur utama na naon kauntungan nu klien bakal nampa tina beuli.
  • Sasaran panongton.Sanaos anjeun sigana yén produk anjeun dirarancang pikeun pamiarsa anu paling lega, cobian pikeun netepkeunana sacara khusus. Contona, upami anjeun hoyong ngaput baju, dina tiori, panongton targét anjeun henteu terbatas. Tapi dina kanyataanana, konsumén utama Anjeun bisa jadi jalma di 30s jeung 50s maranéhanana jeung panghasilan luhur rata anu teu resep meuli baju di pasar massa. Nyaho ieu, anjeun bakal tiasa leres ngarumuskeun proposal anjeun sarta Ngaiklan eta éféktif.
  • Analisis pesaing.Éta bakal ngabantosan anjeun mendakan Ecological anjeun dina industri, ngahindarkeun kasalahan anu parantos dilakukeun ku pesaing sateuacan anjeun, sareng ngajantenkeun produk anjeun langkung saé.
  • métode promosi produk.Jelaskeun strategi khusus anu anjeun badé laksanakeun. Salaku conto, anjeun tiasa ngiklankeun produk dina média sosial, nyetél iklan anu dituju, atanapi mésér iklan ti blogger. Jaga henteu ngan ukur kumaha anjeun bakal narik para nasabah anyar, tapi ogé ngeunaan kumaha ngajaga anu biasa. Salaku conto, anjeun tiasa mikirkeun sistem bonus sareng diskon.
  • Rencana kauangan.Éta ngabantosan pikeun ngira-ngira sabaraha artos anu diperyogikeun pikeun ngamimitian usaha sareng biaya naon anu diperyogikeun dina tahap salajengna. Anjeun panginten kedah mésér alat sareng bahan énggal atanapi investasi dina promosi média sosial. Pertimbangkeun biaya tetep (pajeg, biaya sewa). Ulah hilap nunjukkeun panghasilan anu anjeun badé nampi tina usaha.

4. Ngadaptar salaku timer padamelan

Wiraswasta nyaéta jalma anu mayar pajeg Undang-Undang Federal On Experimenting pikeun Ngadegkeun Rezim Pajak Khusus Pajak Panghasilan Profesional tanggal 27 Nopémber 2018 N 422-FZ (édisi terakhir) / ConsultantPlus ngeunaan panghasilan profésional dina tingkat anu dipikaresep:

  • 4% lamun duit geus narima ti hiji individu;
  • 6% upami jasa dibayar ku badan hukum atanapi pangusaha individu.

Wiraswasta henteu kedah mayar pajeg panghasilan tambahan. Status cocog pikeun jalma anu boga bisnis sorangan, euweuh pagawé, sarta jumlah panghasilan per taun teu ngaleuwihan 2,4 juta rubles. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun gaduh panghasilan anu dikonfirmasi sareng henteu sieun denda pikeun kagiatan bisnis ilegal. Jalma-jalma wiraswasta ngagaduhan aksés kana ukuran dukungan pamaréntah: contona, anjeun tiasa nampi diskon pikeun nyéwa rohangan di rohangan gawé bareng atanapi konsultasi ngeunaan akuntansi sareng perpajakan di pusat dukungan bisnis My Business.

Pikeun ngadaptar salaku timer padamelan, anjeun teu kudu indit ka mana-mana, Anjeun ngan perlu ngalebetkeun hiji aplikasi dina aplikasi mobile Pajak abdi, dina website ti Federal Pajak Service Rusia atawa ngaliwatan salah sahiji bank otorisasi. Anjeun tiasa mayar pajeg dina cara nu sarua nu dipaké nalika ngadaptar. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu asupkeun kana informasi sistem ngeunaan sagala pangmayaran pikeun bulan. Nepi ka 12 poé bulan hareup, anjeun bakal nampa bewara kalayan jumlah pajeg. Anjeun kedah mayar éta henteu langkung lami ti tanggal 25, anjeun tiasa nransfer artos tina kartu bank dina aplikasi Pajak abdi, nganggo portal Layanan Negara atanapi aplikasi bank anjeun.

5. Manggihan konsumén munggaran anjeun

Pilihan panggampangna nyaéta ngawartosan ka babaturan sareng kulawarga ngeunaan jasa atanapi produk anjeun. Anjeun tiasa nyerat tulisan dina jaringan sosial sareng naroskeun pikeun ngabagikeunana. Teu dipikaresep yén ieu bakal mawa flurry pesenan, tapi anjeun bisa nguji kumaha prosés nu ngadegkeun tur meunang eupan balik. Ngarasa Luncat ka photograph hasil karya anjeun, ieu bakal nulungan anjeun ngawangun portopolio pikeun klien hareup. Teras anjeun tiasa ngaluncurkeun iklan anu dituju dina jaringan sosial sareng iklan kontekstual dina mesin pencari.

Saeutik demi saeutik ngaléngkah ka alat anu bakal dianggo pikeun jangka panjang. Contona, anjeun tiasa nyebarkeun téks dina blog anjeun atanapi dina situs pihak katilu. Coba mun ngajual dina pasaran dimana geus aya panongton badag sarta parabot promotion anjeun sorangan. Éta langkung saé angkat ka dinya sareng produk anu dipénta dina situs éta, jalma bakal ningali tawaran anjeun nalika milarian produk anu sami. Unggal pasar gaduh syarat produk sareng komisi sorangan, baca petunjuk sateuacan ngadaptarkeun.

6. Tong sieun ngawanohkeun diri

Hiji jalma anu ngimpi bisnis sorangan bisa boga loba takwa jeung stereotypes ngeunaan bisnis. Contona, Anjeun bisa jadi sieun ditinggalkeun tanpa panghasilan stabil. Candak liburan perusahaan atanapi damel di waktos luang anjeun pikeun ningali naha anjeun teu nyaman sareng bisnis anyar anjeun. Sarta kadangkala eta scares anjeun nu geus aya nawaran sarupa dina pasaran. Tapi salah mun mikir yén anjeun teu béda ti batur. Tiap jalma boga pangalaman sorangan, jadi hal anu penting pikeun ngarti naon ngajadikeun anjeun unik. Tong sieun ngeceskeun diri, sabab upami anjeun henteu nyobian ngamimitian usaha anjeun nyalira, anjeun engké tiasa kuciwa.