Abdi hoyong ngajual ka luar negeri! 6 nagara pikeun dagang nguntungkeun

Abdi hoyong ngajual ka luar negeri! 6 nagara pikeun dagang nguntungkeun

1. Cina

Cina, salah sahiji pembeli utama Rusia: volume barang diékspor tumuwuh Cina / Rusia Center Ékspor unggal taun. Anjeun tiasa mendakan palanggan anjeun dina Internét di pasar, sareng langsung, nunjukkeun produk dina paméran. Kadé mertimbangkeun yén Cina sorangan ngahasilkeun jumlah badag barang, ditambah deui impor produk ti loba nagara. Ku alatan éta, mimitina anjeun kedah nganalisis paménta sareng ngartos naon anu dipikaresep ku penduduk lokal.

Salah sahiji pilihan Peunteun prospek nagara pikeun ékspor / Rusia Ékspor Center, produk tina kompleks agro-industri (kompleks agro-industri), hususna dahareun, contona, confectionery, madu, és krim. Duanana produk siap-dijieun sareng bahan baku kadaharan populer di Cina. Sareng ogé sababaraha barang anu biasana dipiceun di Rusia atanapi henteu hargana, kalebet suku hayam.China ngagaleuh suku hayam sareng sirah di Krimea salami sataun payun / Rossiyskaya Gazeta.

Ogé, wewengkon ngajangjikeun pikeun dagang jeung Cina bisa sawn kayu, tambaga, pupuk, bahan pikeun konstruksi jeung bahan kimia rumah tangga.

2. Kazakhstan

Seni ku: Jane Peimer / Shutterstock

Kazakhstan meuli Naon jeung ti saha Kazakhstan meuli: top-10 paling nungtut barang asing / Pamimpin di Rusia bahan pangan, kosmétik, ban jeung ban, baju, mobil, ubar, jati jeung leuwih. Nagara urang dianggap Top-10 mitra dagang utama Kazakhstan / Inbusiness.kz mitra dagang utama Kazakhstan. Ku sabab éta, moal sesah lebet ka pasar sareng milarian pembeli anjeun.

Salaku tambahan, Kazakhstan mangrupikeun anggota Uni Adat istiadat EAEU, ku kituna bakal tiasa ékspor langkung gancang sareng langkung mirah tibatan ka nagara-nagara sanés. Angkutan sabagéan ageung barang dina Uni henteu tunduk kana tugas adat, sareng diolah Kumaha deklarasi adat dilaksanakeun nalika ngékspor ka nagara anggota EAEU? / Pusat Ékspor Rusia henteu peryogi deklarasi adat. Saatos ékspor barang, anjeun kedah ngeusian sareng ngalebetkeun ka otoritas adat ngan ukur formulir pendaptaran statistik. Sanajan kitu, sababaraha barang kudu lulus Saniter, Pangajaran sarta Palatihan Atikan sarta tipe séjén kontrol, aturan ieu salawasna lumaku.

3. Bélarus

Bélarus ogé anggota Uni Adat istiadat EAEU, jadi istilah pangiriman barang di dinya sarua jeung di Kazakhstan. Kasaruaan séjén nagara-nagara ieu nyaéta Rusia mangrupikeun mitra dagang utama: 50% sadaya produk anu diékspor ka Bélarus asalna ti Rusia.

Industri beurat ngabentuk dasar ékspor. Tapi di nagara éta, barang tina kategori séjén ogé di paménta, hususna, produk kimia, jati, produk tatanén. Salaku conto, dina 2020, ékspor lauk beku, pakan ternak sareng, anéhna, kentang asak naék. Kanaékan suplai saloba 45% ogé dititénan pikeun poliétilén.

Tapi pabrik Belarusian ngalakonan pakasaban alus kalawan budgetary hiasan jeung kosmétik perawatan.Kosmétik Belarusian henteu deui fenomena / Busel sorangan, jadi Anjeun kudu milih arah ieu ékspor, merealisasikan sagala resiko. Sanajan kitu, masih aya kasempetan sukses Ékspor kosmétik Rusia geus tumuwuh ampir 50% / RBC: anjeun tiasa bet dina rumus unik atawa komponén nu teu sadia di nagara sorangan.

4. Uzbékistan

Ilustrasi: monticello / Shutterstock

Ayeuna Uzbékistan pangkat Ékspor ka Uzbékistan / Pusat Ékspor Rusia ka-12 dina ékspor non-sumber tanaga Rusia. Tapi anjeunna gaduh kasempetan pikeun naék langkung luhur. Kategori utama barang impor anu dipénta di Uzbékistan nyaéta alat mékanis, kayu, produk tatanén sareng metalurgi. Ogé, di dieu anjeun tiasa suksés ngical paralatan khusus, contona, alat médis, ogé jasa sapertos pamekaran parangkat lunak atanapi pemfaktoran (jinis pinjaman anu teu aman, perantaraan kauangan antara anu ngajual sareng anu mésér, ngamungkinkeun perusahaan ngahindarkeun kasusah material sareng pembayaran ditunda).

Uzbekistan sanes anggota Uni EAEU, tapi kalebet dina zona perdagangan bebas CIS. Ku alatan éta, aya euweuh tugas adat Pasal 2. Aplikasi tina tugas adat jeung pangmayaran sarimbag jeung tugas adat / pasatujuan dina zone dagang bébas jeung biaya sarupa lamun exporting barang, teuing, tapi anjeun kudu nyieun deklarasi a.

5. AS

AS, pamimpin dunya Ngajukeun nagara impor sadunya dina 2020 / Statista dina hal impor. Amérika Serikat ogé ngimpor seueur barang ti Rusia: ayeuna nagara éta mangrupikeun Pusat Ékspor AS / Rusia di tempat katujuh dina réngking ékspor non-sumber daya. Dasar penjualan diwangun ku logam, pupuk sareng produk kayu.

Tapi anjeun ogé tiasa lebet ka pasar Amérika sareng barang-barang tina kategori anu sanés. Salaku conto, nganggo baju, asesoris, barang-barang hiasan desain asli, souvenir atanapi kosmétik alami. Dina hal ieu, anjeun kudu inget yen aya loba sellers di pasar AS, jadi hal anu penting pikeun ngurus uniqueness sahiji produk jeung strategi marketing bener. Salian komponén khusus atanapi solusi desain, kauntungan barang ti Rusia bakal janten nilai tukar ruble anu nguntungkeun sareng harga anu pikaresepeun pikeun pembeli Amérika.

6. Jérman

Katilu di dunya sareng importir barang panggedéna di Éropa. Dina ranking ekspor Rusia, Jérman / Rusia Ékspor Center rengking katilu, sarta di luhur non-sumberdaya ékspor non-énergi, kasalapan. Jérman mésér bahan baku, produk semi-réngsé, suku cadang mobil sareng alat-alat di luar negeri.

Usaha leutik sareng sedeng Rusia di Jerman ogé tiasa ngamajukeun produkna. Di dieu deui, hal anu penting yén aranjeunna kualitas luhur jeung teu jadi loba pisan di pasar lokal. Anjeun tiasa ningalikeunana di toko online anjeun atanapi di pasar, contona, Amazon, Etsy atanapi Wildberries.

Kadaharan ogé pilihan anu saé pikeun ékspor ka Jerman: nagara éta ngagaduhan diaspora Rusia anu ageung. Éta bisa jadi kabetot dina inuman sarta kadaharan akrab ti budak leutik nu teu jadi gampang pikeun manggihan di Éropa, asinan, krim haseum, kvass. Pikeun ngekspor bahan pangan ka Jerman, anjeun kedah nyekel Uni Éropa. Dokumén dina widang kadokteran Pangajaran sarta Palatihan Atikan / Rosselkhoznadzor sajumlah studi produk jeung pendekatan paling ati pikeun ngumpulkeun jeung ngeusian dokumén.