Kumaha cara muka toko online supados sadayana tiasa dianggo

Kumaha cara muka toko online supados sadayana tiasa dianggo

Mutuskeun naon baris anjeun ngajual

Toko online ngan ukur alat. Éta langkung penting sanés kumaha anjeun bakal ngajual, tapi naon. Hayu éta situs anu pangmerenahna sareng pangiriman anu saé, tapi upami produk anjeun henteu diperyogikeun ku jalma, usahana bakal kaduruk. Janten anjeun kedah ngamimitian ku milarian ide.

Upami anjeun ngahasilkeun hiji hal, écés titik ieu bakal gampang pikeun anjeun. Upami anjeun badé ngajual deui barang, anjeun kedah taliti nalungtik pesaing poténsial. Kasuksésan anu saé pikeun mendakan Ecological gratis, tapi dina dékade katilu abad ka-21 henteu gampang pikeun ngalakukeun ieu. Ku alatan éta, anjeun bakal kudu méakkeun loba waktu pikeun ngarti kumaha anjeun bisa nangtung kaluar ti peers. Contona, nyarankeun:

  • rentang lega barang, lamun aya hiji kasempetan pikeun meunang sagalana dina hiji urutan, jalma anu senang ngagunakeun eta;
  • pangiriman gancang jeung / atawa leuwih merenah;
  • Sistim balik merenah;
  • Sistim bonus.

Dugi ka eusian sakabeh liang dina bagian teoritis, nunda transisi ka praktis.

Ngadaptar usaha

Mun anjeun serius, anjeun bakal kudu legalize. Anjeun tiasa ngadaptar pangusaha individu atanapi LLC. Bari anjeun teu ngajual nanaon, tapi ngan meunang siap, otoritas pajeg saperti teu mirip museurkeun anjeun. Tapi éta sanés anjeunna. Anjeun peryogi status resmi ayeuna supados ngadamel kerjasama sareng perusahaan dimana anjeun bakal asup kana kontrak, supplier, kontraktor, sareng sajabana.

Manggihan Suppliers

Upami anjeun henteu ngadamel produk nyalira, anjeun kedah kéngingkeun ti mana waé. Ku kituna anjeun kudu nungkulan suppliers. Dina raraga teu overpay teuing pikeun mediasi sarta ngurangan résiko keur dialungkeun, éta pangalusna ngahubungan produsén atawa distributor resmi na.

Tapi ieu teu salawasna mungkin alatan volume purchases. Salaku conto, upami pabrik ngan ukur ngirimkeun bets 1.000 atanapi langkung barang, sareng anjeun peryogi 10 potongan, henteu aya gunana pikeun nyimpulkeun kontrak langsung pikeun anjeun. Urang kedah milarian perantara.

Anjeunna henteu kedah mamingan para nasabah: aranjeunna bakal sumping ka anjeunna, janten anjeunna moal ngagampangkeun anjeun milarian situs intuitif sareng iklan anu disaluyukeun kalayan pinter. Atawa bakal jadi, sakumaha tuah bakal boga eta. Tapi siap méakkeun loba waktu dina Internet, nelepon telepon, komo maca labél produk pikeun kontak.

Dina tahap ieu, anjeun kedah mikirkeun hiji hal deui, naha anjeun badé ngatur gudang anjeun nyalira pikeun neundeun atanapi ngan ukur janten perantara antara supplier sareng anu mésér. Pilihan kadua ogé mungkin sareng disebutna dropshipping. Anjeun nyokot alih promosi barang, sarta distributor delivers aranjeunna ti gudang sorangan.

Duanana pilihan jalan, Anjeun ngan perlu nangtukeun hiji katuhu pikeun anjeun.

Pilih format toko online

Kalayan sajumlah leutik, anjeun tiasa ngawatesan diri kana jaringan sosial anu dirarancang saé sareng akun Instagram. Upami anjeun masih peryogi halaman wéb, pikirkeun strukturna kalayan leres sareng ngajantenkeun éta gampang sareng kaharti pikeun palanggan. Sahenteuna, anjeun peryogi:

  • Halaman utama mangrupikeun hal anu munggaran ditingali ku jalma nalika anjeunna angkat ka situs éta. Éta kedah pikaresepeun sareng ngajantenkeun sémah anu sumping ka dieu pikeun pertama kalina tetep dina éta. Sareng hal utama nyaéta yén calon klien langsung ngartos dimana anjeunna sareng naon anu anjeun lakukeun di dieu.
  • Katalog , bagian sareng sadaya barang. Datang sareng sistem saringan anu saé, uji aranjeunna dugi ka caket kana sampurna. Napigasi diréktori kedah basajan tur lugas.
  • Halaman produk penting pisan pikeun unggal produk anu anjeun jual. Klién kedah tiasa ningali produk tina sagala sisi, maca ciri sareng déskripsi anu diperyogikeun.
  • Kaca pilarian , ngaoptimalkeun eta jadi nganjang bisa manggihan naon maranéhna pilari. Tong hilap ngeunaan saringan sareng nyortir hasil dumasar kana kriteria anu béda.
  • Gorobag , halaman anu nunjukkeun yén palanggan badé mésér. Jieun ku kituna anjeun bisa indit ka dinya tina kaca mana wae.
  • Kaayaan damel , inpormasi ngeunaan pangiriman, uih deui, kontak kedah gampang diaksés, khususna upami aya kauntungan anjeun disumputkeun.

Anjeun tiasa nyiptakeun halaman wéb dina jasa konstruktor, atanapi mayar batur pikeun éta, mesen nyiptakeun halaman ti mimiti, atanapi mésér toko online anu siap-siap.

Mimitian ku anggaran anjeun sareng akal sehat. Contona, teu salawasna sasaena pikeun ngalakukeun hiji hal anew, lamun anjeun tiasa nganggo constructor nu, lajeng, kalayan bantuan programer, rengse kaca pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun.

Candak poto produk

Pikeun fotografi katalog, anjeun peryogi latar bodas, cahaya anu saé, sareng panangan anu tumbuh tina taktak anjeun. Upami anjeun gaduh sadayana ieu, anjeun tiasa nampi ku sakedik getih.

Sababaraha produk bisa merlukeun styling. Salaku conto, anjeun ngajual rok kulit kalayan potongan anu teu biasa. Éta bakal langkung jelas sareng langkung pikaresepeun upami anjeun ngumpulkeun sababaraha gambar sareng nunjukkeun éta dina modél.

Sareng di dieu anjeun peryogi jasa sanés ngan ukur fotografer profésional, tapi ogé seniman makeup, juru tata rambut, stylist. Dasarna, balik deui ka anggaran sareng akal sehat.

Ngadaptar ngaran domain

Henteu aya kejutan di dieu: nami domain kedah gampang diinget, saderhana sareng pondok, kalayan ekstensi anu jelas. Sebutkeun pudra.ru langkung saé tibatan kosmetikaikisti.narod.hn.

Nyetél sistem pembayaran

Pikeun nampi pamayaran, anjeun peryogi pamariksaan online anu tiasa diintegrasikeun kana CMS situs. Kalayan bantosanana, anjeun bakal ngirim kuitansi éléktronik ka konsumén anu bakal mastikeun pameseran. Anjeun ogé kedah nyambungkeun sistem pamayaran supados palanggan tiasa nransfer artos ka anjeun. Ayeuna aya solusi merenah siap-dijieun, hatur nuhun nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun henteu ngan napelkeun formulir pamayaran kana kaca ramatloka, tapi ogé pikeun ngaluarkeun invoices kalawan tumbu dikirim ku mail atawa utusan.

Tandatangan kontrak sareng jasa pangiriman

Milih pausahaan reputable. Upami barang dugi ka telat atanapi dina kaayaan goréng, anjeun bakal tetep anu terakhir.

Promosikeun toko online anjeun

Henteu janten masalah kumaha anjeun parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah sateuacana, moal aya anu terang ngeunaan prestasi anjeun tanpa iklan. Anjeun bakal kedah mikir ngeunaan strategi marketing sanajan dina tahap generasi gagasan. Léngkah-léngkah anu diperyogikeun bakal gumantung kana produk anjeun sareng target pamiarsa anjeun.

Anggo kakuatan média sosial sareng iklankeun toko online anjeun di dinya. Mesen iklan ti influencers. Angkat situs dina milarian kecap konci. Sambungkeun kampanye email. Mamingan konsumén jeung promosi jeung diskon. Laksanakeun sadayana supados jalma terang ngeunaan anjeun.

Ningkatkeun toko online Anjeun

Teu dipikaresep yén éta bakal tiasa ngalakukeun sadayana langsung supados henteu aya parobihan anu diperyogikeun. Aya seueur padamelan pikeun ningkatkeun situs dimana masalah bakal muncul. Ngadangukeun nasehat, hidayah, sarta ulasan utamana ambek. Sareng ogé teras-terasan nganalisis sadaya data supados ngartos dimana titik lemah sareng naon anu dipikahoyong ku nasabah ti anjeun.

Toko online mangrupikeun bisnis. Ide kerja anu paling penting. Nalika aranjeunna nyarios yén ngadamel toko online gampang, aranjeunna hartosna bagian téknis patarosan. Sareng leres-leres henteu sesah. Nanging, sateuacan anjeun langsung ngadamel toko online, pikirkeun sadayana anu anjeun tiasa pikirkeun.