Kumaha nyimpen ban anu leres

Kumaha nyimpen ban anu leres

1. Label unggal ban

Sateuacan nyabut roda tina mobil, pastikeun pikeun labél unggal ban. Dina usum hareup, anjeun bisa kalayan gampang ngaganti aranjeunna dina tempat maranéhanana sarta bisa nyingkahan maké prématur alatan maké henteu rata tina tapak tatu.

Tulis dina ban kalayan spidol, kapur tulis atawa iteuk stiker ka aranjeunna, nunjukkeun nu tina roda maranéhanana éta. Contona, LP, kénca hareup, RZ, katuhu deui, jeung saterusna. Upami anjeun nganggo panutup panyimpen khusus, aranjeunna biasana gaduh tag anu cocog. Dina hal ieu, hal utama – teu galau.

2. Ngabersihan ban tina kokotor

Henteu janten masalah upami anjeun badé nyimpen ban dina disk atanapi henteu, aranjeunna kedah diurutkeun heula. Sarta titik di dieu jauh ti perfectionism, tapi kanyataan yén paparan berkepanjangan ka partikel abrasive tina kokotor, nyangkut batu jeung objék asing lianna ngaruksak tapak tatu sarta accelerates sepuh karét.

Nyokot sikat kasar jeung ngumbah kaluar kabeh lebu, résidu uyah jeung kokotor séjén nu akumulasi di jero alur tapak tatu. Pariksa beungeut ban pikeun motong jero tur retakan. Cabut sekrup, paku, sareng batu anu macét.

Tegalan ban sanggeus perlakuan cai ku kituna sakabéh Uap lengkep evaporates. Upami teu kitu, kapang tiasa ngabentuk dina ban, sareng pusat korosi dina pasisian.

Tong hilap mulangkeun tanda upami dikumbah!

3. Teundeun ban dina nyertakeun

Pikeun ngawétkeun sipat karét, disarankeun pikeun nutupan ban pikeun ngajagaan tina sinar panonpoé sareng kalembaban anu luhur. Salaku nyertakeun, duanana pilihan dibeuli husus sarta kantong plastik biasa atawa pilem nempel cocog.

panutup tékstil dijieunna tina bahan breathable nu ngidinan hawa pikeun ngiderkeun. Upami Anjeun gaduh hiji, ngan nempatkeun eta dina ban Anjeun. Nalika ngawangun panyalindungan dadakan tina kantong atanapi pilem nempel, tinggalkeun celah leutik pikeun mastikeun ventilasi alami. Upami teu kitu, kondensasi tiasa kabentuk di jero sareng ngarusak ban.

4. Pilih hiji lokasi

Anjeun teu tiasa nyimpen ban dimana waé. Numutkeun GOST R 54266-2010. Ban pneumatic. Bungkusan, transportasi sareng neundeun, anu ngatur penanganan sadaya jinis ban, kedah disimpen di kamar kalayan suhu -30 dugi ka +35 ° C sareng kalembaban dina 50-60%. Sareng ogé jauh tina pamanas, suluh sareng pelumas sareng alat anu ngahasilkeun ozon.

Dina kaayaan domestik, musuh utama karét, radiasi ultraviolét. Sinar panonpoe ngagaringkeun bahan, anu ngirangan élastisitasna sareng nyababkeun retakan. Kalembaban anu luhur ogé bahaya, tapi jarang dipendakan dina kahirupan sapopoe. Sareng teu sesah nyayogikeun insulasi tina wadah minyak, béngsin, pangleyur sareng bahan kimia sanés.

Pilihan anu pangsaéna bakal janten garasi, upami aya ventilasi anu saé, ruangan bawah tanah bakal dilakukeun. Balkon anu paling dipikaresep, tapi upami teu aya jalan kaluar, maka sahenteuna reliably ngajaga ban tina panonpoé.

5. Teundeun ban dina posisi nu bener

Salian nyimpen ban, panempatan maranéhanana ogé maénkeun peran penting. Aya sababaraha pilihan pikeun panempatan ban bener, gumantung kana naha éta dina rims atanapi henteu.

Ban kalawan disk

Teundeun roda dirakit dina tempat nu datar dina tumpukan dina luhureun unggal lianna. Anjeun teu bisa nempatkeun sagala objék dina eta, ngagunakeun salaku méja atawa nangtung. Upami teu aya rohangan anu cekap, gantungkeun roda sapanjang témbok, ngaitkeun aranjeunna nganggo kait dina pasisian cakram. Dina duanana kasus, deflate ban, ngurangan tekanan ku ngeunaan satengah.

Ban tanpa rims

Upami anjeun teu gaduh set kadua cakram sareng anjeun nyimpen ban dina kaayaan anu dibongkar, teras ngalipet aranjeunna sacara vertikal, nempatkeun dina hiji baris. Dina waktos anu sami, sabulan sakali atanapi langkung, émut péngkolan unggal ban saparapat péngkolan pikeun ngarobih fulcrum sareng nyegah deformasi.

Daptar pariksa pikeun neundeun bener ban

  1. Cirian lokasi unggal ban.
  2. Ngabersihan ban tina kokotor sareng batu.
  3. Teundeun ban dina casings atawa nutupan kalayan foil.
  4. Milarian tempat anu ditangtayungan UV.
  5. Melu roda dina tumpukan atawa ngagantung aranjeunna nepi, nempatkeun ban vertikal.