Naon kasalahan anu ngahalangan anjeun bahagia?

Naon kasalahan anu ngahalangan anjeun bahagia?

Naha urang ngarasa bagja

Alesan utama pikeun henteu puas kana kahirupan nyaéta mindahkeun tanggung jawab kualitasna ka batur. Kadang-kadang kahayang getol mangga dulur ditambahkeun kana ieu. Hasilna, hirup anjeun ceases milik anjeun, sarta anjeun ngarasa beuki loba bagja unggal poé.

Kumaha carana jadi bagja

Anjeun kedah nyandak kahirupan kana panangan anjeun nyalira.

Tong ngarepkeun batur atanapi hiji hal pikeun ngabahagiakeun anjeun.

Teu aya anu tiasa sareng henteu kedah nanggung jawab pikeun kesejahteraan anjeun. Upami anjeun nganggap yén hiji dinten kabagjaan ngan saukur bakal ngetok panto anjeun, siap-siap kanyataan yén anjeun kedah ngantosan lami, sareng hirup dina harepan sapertos kitu pasti moal bagja.

Tong nyoba nyenangkeun batur

Seueur urang nyéépkeun waktos sareng artos pikeun kéngingkeun nikmat jalma-jalma di sabudeureun urang. Nalika sadayana hirup anjeun diwangun ku kahayang batur, anjeun janten sandera, anjeun ngeureunkeun hirup pikeun diri anjeun sareng nyandak kaputusan anjeun nyalira. Ieu lain hartosna yén anjeun kudu poho ngeunaan kulawarga jeung babaturan jeung ngahurungkeun kana hiji egoist. Méakkeun waktos sareng anu dipikacinta, jaga aranjeunna, tapi sanés pikeun kabagjaan anjeun nyalira.

Tanggung jawab

Pikirkeun: sabaraha lami ngantosan cinta sareng persetujuan ti satengah kadua, kolot atanapi ngan ukur kenalan? Tapi menit ieu bisa spent profitably pikeun diri.

Kasejahteraan anjeun ngan ukur tanggung jawab anjeun. Coba pikeun manggihan sumber kabagjaan nu ngan anjeun ngadalikeun. Ieu tiasa janten hobi anu pikaresepeun, acara anu bermakna pikeun anjeun, sareng tujuan pikeun masa depan.

Jim Rohn Entrepreneur, spiker, panulis Tujuh Strategi Basajan pikeun Kabeungharan sareng Kabagjaan.

Anjeun kedah nyandak tanggung jawab pikeun diri. Urang teu bisa ngarobah musim atawa kaayaan, tapi urang bisa ngarobah diri.

Nyiptakeun aturan anjeun nyalira mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun hirup bagja sareng minuhan. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu nyadar yén sagalana anjeun lakukeun nyaeta pilihan pribadi Anjeun, nu teu aya hubunganana jeung jalma sabudeureun anjeun.

Dengekeun sorangan

Nyandak tanggung jawab kabagjaan anjeun salawasna pikasieuneun. Mimitina, anjeun tiasa uih deui kana skénario dead-end anu lami sareng deui dina pangaruh batur.

Pikeun ngartos naha anjeun nuju ka arah anu leres atanapi henteu, rutin naroskeun ka diri anjeun opat patarosan diagnostik:

  1. Naon hal utama pikeun anjeun dina kahirupan?
  2. Naha anjeun nyieun kaputusan pikeun nyenangkeun batur?
  3. Naon anu langkung penting, pendapat batur ngeunaan anjeun atanapi pendapat anjeun sorangan ngeunaan diri anjeun?
  4. Naon anu anjeun paling resep lakukeun tina rutinitas sapopoé?

Patarosan ieu bakal ngabantosan anjeun ngartos kumaha hubungan anjeun ka batur, ogé hobi sareng tujuan anjeun.

Mandy Hale Panulis Lady Tunggal. Kumaha kuring ngarobah status kuring "dina pilarian langgeng" pikeun "bébas jeung senang", blogger.

Kabagjaan mangrupikeun padamelan batin. Pernah outsource tanggung jawab pikeun well-mahluk Anjeun.

Émut yén anjeun ngan ukur gaduh hiji kahirupan sareng anjeun tanggung jawab pikeun kualitasna. Tong sieun nyiptakeun kabagjaan sorangan.