Naon masihan gadis pikeun Taun Anyar

Naon masihan gadis pikeun Taun Anyar

Kosmétik

Pasti seueur awéwé impian tina palette ageung kalayan eyeshadow sareng lipstik atanapi sakumpulan sikat. Tapi jalma anu resep ékspérimén sareng gambar atanapi impian karir salaku seniman makeup bakal resep pisan ku kado sapertos kitu.

Naon meuli

  • Palette eyeshadow NYX pamungkas Kalangkang Palette, 1 799 rubles →
  • Palette pikeun contouring NYX Highlight & Contour Pro Palette, 2.090 rubles →
  • Matte cair lipstik-krim NYX Leuleus Matte Lip Cream, 750 rubles →
  • Hiji set sikat makeup ti Ecotools, 1 699 rubles →

Parfum

Di dieu anjeun kudu meta salaku taliti jéntré. Katresna anu satia ka hiji atanapi dua seungit karesep tiasa aman masihan parfum karesepna. Jalma anu resep ékspérimén bisa dibere hal anyar dumasar kana rasa maranéhanana.

Pilihan anu sanés nyaéta nampilkeun koleksi parfum mini anu awéwé éta bakal mendakan seueur aroma énggal.

Naon meuli

  • Eau de parfum Givenchy Irresistible Eau De Parfum, ti 3 488 rubles →
  • Eau de toilette L'eau Kenzo Tuang Femme, ti 2 404 rubles →
  • Eau de Parfum Chanel No 5, ti 6 400 rubles →
  • Parfum kado diatur ti Jusbox, 4 240 rubles →

Paranti styling buuk

Motto kawentar: Rambut lempeng curl, keriting, lempeng! Sababaraha nuturkeun éta éksklusif dina libur, batur unggal isuk. Untungna, ayeuna aya sagara alat anu ngagampangkeun gaya sareng ngahémat seueur waktos: sisir pikeun ngalempengkeun rambut, tukang gaya pikeun ngagulung curl bouncy atanapi pikeun nyiptakeun gelombang cahaya. Tetep ngan ukur milih naon anu dibutuhkeun ku panampi kado ieu.

Naon meuli

  • dryer bulu Philips HP8663 / 00, 2 899 rubles →
  • Multistyler Rowenta Fashion Stylist CF4510F0, 2.499 rubles →
  • Tongkat listrik Remington Keratin Nangtayungan Curling Wand CI83V6, 3 899 rubles →

Kit perawatan awak

Henteu aya seueur teuing kendi krim aromatik, scrub sareng minyak awak. Tiap di antarana katresna bakal manggihan aplikasi tur tempat di kamar mandi. Candak set kualitas naon waé, di dieu anjeun henteu résiko nanaon. Ngan pastikeun yén panarima hadiah teu alérgi kana komponén dana.

Naon meuli

  • Set of Splashes of sampanye ti L'Occitane, 2 360 rubles →
  • Susunan kado minyak awak ti The Body Shop, 1 990 rubles →
  • Set kado pikeun perawatan awak ti SeaCare, 2.427 rubles →
  • Set kado ti Dolce Milk, 899 rubles →

Alat pikeun manicure

Sareng éta sanés ngeunaan gunting sareng pinset. Aya hal-hal anu langkung maju sareng dipikahoyong ku seueur awéwé: mesin pikeun manikur hardware atanapi lampu UV pikeun ngagosok gél ngagosok.

Naon meuli

  • Lampu pikeun drying gél varnishes TNL UV / LED Easy Pro 2, 1 869 rubles →
  • Lampu pikeun drying gél-varnishes Sun UV / LED SunOne 48W, 1 800 rubles →
  • Manicure set Scarlett SC-MS95002, 1 750 rubles →
  • Atur pikeun manicure na pedicure Beurer MP64, 6 990 rubles →

Baju haneut

Sweatshirt atanapi sal anu dipilih sacara saksama, hadiahna henteu pikaboseneun, tapi ngarampa pisan. Rék ningkatkeun éfék? Masihan baju haneut dipasangkeun dina gaya anu sami atanapi sareng pola anu sami. Ku jalan kitu, teu perlu milih motif Taun Anyar lamun kijang jeung snowflakes teu lucu ka anjeun.

Naon meuli

  • Warna coklat hoodie sareng prasasti ti Zarina, 2.038 rubles →
  • Baju haneut ribbed oversized tina oodji, 1 899 rubles →
  • Hoodies dipasangkeun ti Collusion Unisex, 1.390 rubles →
  • Syal jeung kantong leungeun ti Topshop, 2.290 rubles →

Piyama kigurumi

Janten lemes sareng terang yén anjeun badé nyéépkeun sesa usum di jerona.

Naon meuli

  • Kigurumi panda ti Olmi, 2.450 rubles →
  • Kigurumi-unicorn ti Euweuh tapi Cinta, 2.490 rubles →
  • Kigurumi konéng caang ti Olmi, 2.450 rubles →
  • Fleece kigurumi ti Loungeable, 2 190 rubles →

Diffusers

Diffuser, kado anu saé pikeun awéwé anu resep aroma anu pikaresepeun di bumi. Sarta ogé pikeun maranéhanana anu resep ngadalikeun sagalana. Kalayan diffusers, anjeun tiasa nyaluyukeun inténsitas aroma: selapkeun hiji iteuk sareng néwak catetan ambu anu bieu katingali, atanapi tambahkeun sababaraha deui sareng ningkatkeun deui.

Naon meuli

  • Diffuser Dolce Vita ti Areon, 1.799 rubles →
  • Diffuser Cherry Orchard ti Républik Aroma, 659 rubles →
  • Diffuser Forest Berries tina Lilin Lilin, 2.490 rubles →

Teh nikmat sareng cangkir

Upami awéwé ngamimitian dintenna sacara éksklusif kalayan sacangkir peach oolong, terang bédana antara tèh anu diferméntasi sareng anu teu diferméntasi, sareng nyéépkeun satengah tina gajina pikeun inuman ieu, ulah ragu: bungkusan tèh anu nikmat pasti bakal pikaresepeun anjeunna.

Ngan kudu leuwih ati lamun milih inuman. Upami anjeun henteu terang seueur ngeunaan diri anjeun, tanyakeun ka babaturan anjeun pikeun naséhat ngeunaan jinis tea atanapi toko anu saé tempat konsultan ahli damel. Ngalengkepan kado ku mug lucu, uplifting.

Naon meuli

  • Hiji set tea dina kotak ti Rodnoye, 1 850 rubles →
  • Hiji set tea herbal tina Celestial Seasonings, 299 rubles →
  • A mug jeung bebek ti Kabagjaan dina hal leutik, 799 rubles →
  • Mug jeung ucing ti Make a Miracle, 522 rubles →

Hiasan

A unggul, tapi pilihan pisan bahaya. Upami anjeun nebak leres, hadiahna bakal ditampi kalayan bungah. Lamun henteu, sanggeus seuri sopan, manéhna baris indit ka pojok jauh tina kotak. Candak katingal ngadeukeutan di naon jenis perhiasan gadis prefers? Masif atanapi ampir teu katingali? Pérak, emas atawa perhiasan costume? Naha anjeunna resep bentuk klasik atanapi anu asli?

Ku jalan kitu, dimana gadis nyimpen perhiasan? Upami kotak saderhana atanapi anu sapertos kitu, anjeun tiasa nyumbangkeun kotak anu lega.

Naon meuli

  • Cincin emas sareng inten tina Garis Cinta, 8 090 rubles →
  • Anting emas sareng béntang ti Lines of Love, 9 090 rubles →
  • Gelang kulit asli ti Vitacci, 950 rubles →
  • Anting hoop kalawan mutiara alam ti Exclaim, 4 039 rubles →
  • Kotak kayu sareng eunteung ti Moretto, 4 750 rubles →

Ambu lilin

Kado sapertos kitu saé pikeun versatility sareng sesah milih aroma. Ku alatan éta, émut detilna: panginten sobat anjeun ngaraosan bau kopi seger, atanapi anjeunna henteu tiasa ngan ukur leumpang ngalangkungan ranjang kembang. Lilin seungit anu dipilih saé bakal ngeusian bumi anjeun ku seungit anu pikaresepeun sareng nyiptakeun suasana anu nyaman.

Ngomong-ngomong, pikeun liburan usum tiis, seueur merek ngaluarkeun koleksi Natal khusus dina bungkus kado anu saé.

Naon meuli

  • Lilin jeung ambu cappuccino ti Hoff, 249 rubles →
  • Lilin dina gelas Magic lily cai ti Spaas, 1.499 rubles →
  • Lilin Moments of serenity ti L'Occitane, 2.400 rubles →
  • Lilin Taun Anyar di bank ti Désa Lilin, 1.290 rubles →

Kit Creator urang

Sadayana anu aya hubunganana sareng hobi kreatif awéwé: halaman ngawarnaan anti-stress, set pensil sareng pulpén anu dirasakeun, lukisan pikeun ngagambar ku nomer, buku sketsa tiis, kit sulaman, mesin jahit, tungtungna.

Aya résiko anu ageung, saatos ngabongkar kado, panampi bakal langsung nyiptakeun sareng anjeun moal ningali anjeunna dugi ka akhir liburan Taun Anyar. Tapi manéhna pasti bakal gumbira.

Naon meuli

  • Papier-mâché figurine pikeun ngawarnaan, 815 rubles →
  • Kaca ngawarnaan Discworld ti Eksmo, 650 rubles →
  • Garland jeung clothespins pikeun poto, 419 rubles →
  • Hiji set pensil dina kotak logam Faber-Castell, 24 kelir, 1 619 rubles →
  • Cet ku nomer Lisa ti MAZARI, 1 668 rubles →

Hal-hal alit

Kaos kaki Taun Anyar, kantong kosmétik, topéng bobo, hal-hal alit anu lucu anu bakal aya gunana.

Naon meuli

  • Kaos kaki wol kalayan pola ti Just Beauty, 356 rubles →
  • Hiji set opat pasang kaos kaki sareng cetakan Taun Anyar ti Kaftan, 1.499 rubles →
  • Kantong kosmétik Quilted kalawan print ti La Redoute, 1.574 rubles →
  • Topeng saré Ucing hideung kalayan kumis, 255 rubles →