Naon tuang alkohol: kombinasi waktos-dites

Naon tuang alkohol: kombinasi waktos-dites

Inuman vodka

Poto: Nitrub / Depositphotos

A connoisseur masakan dunya, William Pokhlebkin dipercaya yén hijina mitra mungkin pikeun vodka éta asakan Rusia nasional. Tradisi méja snack di Rusia tungtungna ngawujud dina abad ka-18, ngan dina heyday of distilling imah, ku kituna vodka jeung loba pilihan pikeun appetizers anu sacara harfiah dijieun pikeun silih.

Daging, daging jeung tipung jeung lauk masakan idéal, lemak, lada jeung asin ngan wilujeng sumping. Pokhlebkin dicatet yén vodka promotes asimilasi dahareun beurat misalna, ngahasilkeun jenis éfék refreshing: anjeun moal overeat, sarta anjeun moal kaluar tina urutan sateuacanna.

Tina masakan daging, asup akal pikeun milih pangsit, daging jellied, basa pindang, daging pedet jellied, daging asin atanapi ham. Sigana mah euweuh pendamping hadé pikeun vodka diantara soups ti hodgepodge.

William Pokhlebkin Sajarah vodka

Pikeun sakabéh jenis snacks ieu, vodka, mustard jeung horseradish diperlukeun salaku komponén nu ningkatkeun daya tarik gastronomic maranéhanana sarta nyorot sipat rasa maranéhanana.

Lauk snacks, tangtosna, nu Herring tradisional jeung minyak sunflower jeung bawang, caviar (lamun ogé kalawan pancakes, mangka sacara umum kageulisan), jellied sturgeon jeung smoked smelt, muksun, omul jeung salmon pink.

Kalayan sayuran, sadayana atra: acar sareng tomat, sauerkraut sareng suung, acar atanapi acar. Vinaigrette sampurna pikeun vodka (Pokhlebkin ditawarkeun hiji pilihan jeung endog dicincang jeung jumlah leutik herring) komo kentang pindang, upami ieu dipirig ku Herring jeung bawang jeung mentega.

Snacks pikeun vodka: pangsit, hodgepodge, herring jeung minyak sunflower jeung bawang, lauk smoked, cucumbers pickled, vinaigrette.

Inuman anggur

Poto: belconock / Depositphotos

Bodas, lauk, beureum, daging: aturan beton bertulang sapertos biasana dituturkeun nalika milih anggur pikeun tuangeun. Kanyataanna, sagalana leuwih metot. Hal utama anu anjeun kedah terang: langkung ipis rasa sareng ambu anggur, langkung saderhana, langkung nétral sareng hipu anu kedahna.

Sasuai, ninggalkeun masakan hearty kalawan rempah jeung saos pikeun wines, rasa nu teu bisa gampang poho. Contona, Cabernet Sauvignon, Zinfandel atanapi Merlot nyieun babaturan hébat ku Stew daging lada, tapi Sauvignon Blanc bakal sigana rada bulak ngalawan latar tukang, tapi jeung lauk, éta hal.

Sejen panasaran sareng henteu naséhat anu paling atra, nalika milih anggur, dipandu ku tékstur piring: upami éta jelas dikedalkeun, maka anggur ogé kedah ngagaduhan karakter. Janten, pikeun daging sapi panggang, anggur tart langkung cocog tibatan daging pedet atanapi stew.

Dina kaayaan dimana anjeun hoyong ngabatesan diri kana jajanan anu hampang, kéju henteu saingan. Éta langkung saé sareng anggur bodas, tapi anjeun tiasa nyapasangkeun sareng beureum. Camembert sareng Brie saé sareng Riesling sareng Beaujolais atanapi Pinot Noir, Cheddar sareng Gouda saé sareng Chardonnay, Zinfandel sareng Shiraz. Mozzarella, feta jeung kéju embe ngajadikeun iringan sampurna pikeun Chablis, Chardonnay, Pinot Gris na Chianti.

Anggur jeung buah, kombinasi sampurna cocog lamun datang ka wines, dina rasa jeung ambu nu catetan fruity jelas karungu: pala atawa Gewürztraminer. Upami anjeun hoyong ékspérimén, cobian Gewürztraminer atanapi Riesling sami sareng masakan Asia, kombinasina janji janten pikaresepeun.

Sedengkeun pikeun anggur sparkling, brut jeung semi-garing téh alus kalawan hayam, lauk jeung kadaharan ti laut. Pikeun daging lemak sareng masakan lada, ieu sanés pendamping anu pangsaéna, sanaos henteu dilarang nginum steak sareng brut. Simpen anggur sparkling semi-amis pikeun dessert, tapi inget yen eta teu matak teuing cloying. Salaku conto, manisan oriental pasti henteu cocog, anggur anu saé ngalawan latar tukangna sigana masih haseum.

Salaku pilihan terakhir, aya trik curang: pilih tuangeun anu aya hubunganana sareng masakan daérah dimana anggur anjeun asalna. Bakal rada hésé sono.

Snacks pikeun anggur: masakan daging, kéju, bungbuahan, Manisan moderately amis.

Bir

Poto: Shaiith79 / Depositphotos

Ieu bakal sigana, naha invent hal lamun aya lauk asin, kéju pigtail jeung chip di dunya? Anjeun teu kedah pamer sareng nginum bir sareng kurupuk, tapi dina pendekatan ieu pikeun milih jajanan henteu aya inspirasi atanapi pamikiran. Bir anu saé, tuangeun anu saé.

Ieu lager anu hampang, contona, bir anu hampang sareng nyegerkeun anu cocog sareng masakan lada kalayan rasa anu beunghar. Naon waé tina tuangeun Italia, Spanyol atanapi Méksiko, sampurna. Upami kontrasna henteu pikaresepeun, aya hayam, kadaharan laut atanapi jajanan bar khas, bola kéju, goreng sareng seueur deui. Pilihan anu saderhana pisan, kéju, langkung saé milih jinis lemes atanapi semi-teuas.

Pausahaan pantes pikeun bir gandum unfiltered bakal salads sayur lampu (sora aneh, tapi bener), masakan seafood (kaasup sushi jeung gulungan) jeung sosis Bavarian.

Kalawan ales, sagalana geus basajan, milih daging, anjeun moal salah. Burger, steaks, jangjang hayam jeung saos panas, pizza, kadaharan tanpa pretensions husus, nu pangalusna bakal ngiuhan rasa bir.

Gagah sareng portir didamel pikeun jalma anu resep nginum sareng tuang dina ukuran anu sami. Ieu dimana artileri beurat asalna di: stews, goulash, casseroles kentang jeung meats grilled. Ti teu kaduga, coklat, pastries dumasar kana eta jeung Manisan jeung kopi jeung caramel. Leres, bir mangrupikeun babaturan sanés ngan ukur ku ceuli babi sareng bream garing. Brownie pangbasajanna bakal ngajantenkeun perusahaan anu saé kalayan sagelas portir.

Lambic téh alus kalawan Manisan lampu, cheesecakes, és krim jeung bungbuahan, sarta aranjeunna bisa dibere dina formulir naon: malah ku sorangan, sahenteuna salaku komponén salads buah. Upami anjeun hoyong tuang langkung tuntas, daging sareng saos buah atanapi Berry bakal relevan pisan.

snacks bir: kéju, daging jeung hayam masakan, kadaharan ti laut, Manisan jeung coklat, caramel jeung kopi, bungbuahan.

Kognak

Poto: denisk999 / Depositphotos

Perhatian, urang nyabut panutup: cognac, prinsipna mah, teu perlu snack. A inuman alus nyaeta hébat sorangan, tapi euweuh bakal nulungan cognac lousy.

Upami anjeun masih hoyong jajan, daging lean, kéju keras sareng coklat poék bakal ngabantosan. Caviar tartlets atanapi pâté sandwiches bakal datang dina gunana, kitu ogé bungbuahan, pir atanapi anggur nu bisa ditambahkeun kana piring kéju. Seafood jeung suung biasana teu dianggap salaku snack, tapi sia, coba, contona, nyieun babaturan jeung cognac jeung bruschetta jeung suung liar.

Nyita cognac sareng lemon mangrupikeun ide anu teu jelas, sabab éta lengkep ngaganggu kesan inuman. Dina kasus cognac goréng, ieu malah keur pangalusna, tapi naha inuman inuman ieu?

Cognac snacks: coklat, daging, kéju, bungbuahan, kadaharan ti laut, suung.

Wiski

Poto: bhofack2 / Depositphotos

Wiski jeung melon, a liar di glance kahiji kombinasi nu masih ngabogaan hak pikeun hirup. Buah jeung berries bisa jadi iringan alus keur wiski, jadi nyimpen Pears, apel, peaches jeung anggur keur salametan saterusna.

Seafood mangrupikeun pilihan anu saé, sapertos lauk beureum sapertos salmon asin atanapi salmon. Daging ogé bakal luyu lamun dibere dina bentuk steak, ham atawa manggang.

Tungtungna, kéju, nu appetizer paling serbaguna mungkin. Henteu aya larangan anu ketat, boh jinis lemes sareng keras bakal dilakukeun. Teu aya anu bakal ngéléhkeun anjeun dina panangan, bahkan pikeun ékspérimén sareng wiski sareng kéju biru, tapi naon, milarian kombinasi énggal, mangrupikeun usaha anu saé.

Jajan wiski: bungbuahan, kadaharan ti laut, daging, kéju.