Ritual isuk suksés: 7 carita mereun

Ritual isuk suksés: 7 carita mereun

1. Sharri Lansing

Sherri nengetan husus ka workouts isuk jeung mana dina olahraga sahenteuna opat kali saminggu. Nurutkeun manéhna, aktivitas fisik kudu diperlakukeun salaku responsibly sakumaha rapat bisnis penting, teu sono dina sagala hal.

Tangtosna, aya kaayaan anu teu kaduga anu maksa anjeun pikeun nunda latihan ka tukang, tapi ieu sanés alesan pikeun ngahina diri. Anjeun ngan perlu nyoba balik deui ka rezim jeung niténan eta salila sahenteuna dua minggu. Ampir langsung, anjeun bakal perhatikeun kumaha mood anjeun ningkat sareng produktivitas anjeun ningkat.

2. Ed Catmell

Ed sieun teu ngahaja ngahudangkeun pamajikanana, janten anjeunna nyetél alarm dina alarmna. Pas anu kahiji bip, anjeunna langsung hudang sareng mareuman. Sateuacan latihan isuk-isuk, Ed pasti bakal tapa salami 30-60 menit.

Éta salawasna sababaraha bentuk vipassana. Contona, fokus kana engapan. Ed babagi yén anjeunna benefited tina kamampuhan pikeun mareuman sora batin na.

Kuring sadar yén sora ieu sanés kuring sareng yén kuring henteu kedah terus-terusan nganalisa kajadian-kajadian jaman baheula, atanapi mikir-mikir teuing ngeunaan masa depan. Sareng pangaweruh ieu ngabantosan abdi pikeun fokus sareng ngareureuhkeun sateuacan ngaréspon kana kajadian anu teu kaduga.

Ed Catmell

3. Batu Biz

Jam alarm pangsaéna pikeun Biz, putrana anu umurna lima taun. Unggal isuk datang ka bapana, sarta maranéhna maénkeun babarengan. Sareng ieu mangrupikeun tradisi salami sababaraha taun. Dina waktos ayeuna teu aya tempat pikeun telepon. Biz ngantunkeun smartphone dipareuman dinten sateuacan di panto payun supados henteu hilap dina jalan nuju damel.

Upami abdi henteu ngagaduhan kasempetan maén sareng putra abdi isuk-isuk, kuring ngarasa sono kana hal anu penting anu kuring moal uih deui. Kabungahan pisan pikeun hudang sareng janten umur lima taun sateuacan nyandak kalungguhan kapamimpinan.

Batu Biz

4. El Luna

El nengetan hébat kana impian nya. Unggal isuk, keur antara kaayaan sare jeung wakefulness, manéhna ngarekam ngimpi nya dina dictaphone a jeung geura babagi parasaan tina naon manéhna nempo. El yakin yén gambar sareng plot ieu ngandung petunjuk sareng petunjuk pikeun ngartos naon anu leres-leres kajantenan ka urang.

Manehna teu balik kana buku ngimpi, manéhna nyebutkeun yén tafsir urang sorangan leuwih penting. Sanggeus sarapan, El proceeds mun scribble hiji sirah kosong, tilu kaca pikiran tulisan leungeun. Naon waé tiasa dirékam dina kertas, sabab éta ngan ukur pikeun panon anjeun.

Practicing kaca isuk téh saeutik kawas sweeping floors, éta ngan karasaeun hadé afterwards.

El Luna

5. Austin Cleon

Ampir unggal isuk, dina cuaca naon, Austin jeung pamajikanana nempatkeun dua putra maranéhanana dina gerbong ganda beureum sarta leumpang lima kilométer sabudeureun lingkungan. Anjeunna ngaku yén ieu téh mindeng rada hese, sarta kadangkala malah merlukeun usaha tremendous, tapi penting pisan pikeun poé saterusna.

Éta lamun urang meunang gagasan metot. Ieu waktos urang ngadamel rencana, nitenan satwa di pinggiran kota urang, nyarioskeun politik sareng ngusir setan urang.

Austin Cleon

Austin ampir pernah nyieun pasini isuk atawa ngumbara ka wawancara isuk, nyokot waktos kaluar jeung kulawargana.

6. Jeff Colvin

Jeff gugah dina jam katujuh sareng nginum tilu gelas cai dina menit mimiti saatos hudang. Anjeunna nyatakeun yén ieu anu ngamungkinkeun awak sareng uteuk dihudangkeun. Lajeng anjeunna manjang tur ngajalankeun 10 kilométer, dituturkeun ku pancuran, sarapan jeung gawe.

Jeff saré sahenteuna 9 jam. Anjeunna nyalira nyarios yén ieu seueur, tapi anjeunna moal nyerah pendekatan na. Pikeun sarapan, anjeunna nganggo salah sahiji tina opat jinis oatmeal: oat anu teu diolah, tipung oat kasar, sereal, atanapi campuran dedak oat sareng gandum. Sadaya sereal dimasak nganggo susu skim, sanés cai.

Tapi bagian pangpentingna isuk-isuk nyaéta nyieun daptar tugas pikeun poé, Jeff langsung ngaidentipikasi titik pangpentingna sarta hésé tur mimitian karyana sareng maranehna munggaran.

7. Rebecca Soni

Rebecca sok ngarencanakeun énjing énjing sateuacan bobo. Salaku pangusaha di bumi, anjeunna kedah nyandak seueur kaputusan leutik unggal dinten. Manehna kapanggih perencanaan janten hébat dina Ngahindarkeun kacapean isuk salajengna.

Manehna ngagunakeun pendekatan ieu teu ukur dina karya, tapi ogé dina olahraga. Salaku conto, upami latihan awal dijadwalkeun, maka seragam olahraga bakal disiapkeun magrib. Lamun salah sahiji ritual isuk nu dilanggar, Rebecca bisa ngarasa saeutik dispersed. Tapi motivates pak up na ngalakukeun sagalana katuhu isuk hareup: bangun mimiti, sagelas cai, olahraga, sarapan jeung tata.

Dumasar kana buku Ritual Isuk. Kumaha jalma suksés ngamimitian dintenna. Kalayan éta, anjeun tiasa terang kumaha ngamimitian dinten anjeun sareng ngembangkeun kabiasaan anyar anu bakal ngabantosan anjeun tumbuh. Jam kahiji sanggeus hudang up, yayasan on nu eta nangtung sapopoe. Émut, anjeun sanés damel pikeun ritual; aranjeunna damel pikeun anjeun.

Dina manah buku ieu aya leuwih 300 wawancara rutin isuk. Salaku tambahan, éta gaduh 64 paguneman sareng rupa-rupa jalma anu suksés, ti pensiunan jenderal Angkatan Darat AS dugi ka juara renang Olimpiade tilu kali.